fbpx

Mollo

1 399,00 Sis. 24% ALV

Mollolla ajelet siellä missä ajaisit polkupyörälläkin ilman ajokorttia ja rekisteröintiä. Mollossa on markkinoiden suurimmat akut! Ajat yhdellä akulla jopa 60 kilometriä ja kahdella jopa 120 km!

* Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Kaikkien haluama, huomiota herättävä  Mollo

Mollon nopeus on rajoitettu korkeintaan 25 km/h. Se on täysjousitettu eli meno maastossa hoituu myös hienosti. Tehokas ja vääntävä 1000 W moottori vie vaivattomasti eteenpäin, vaikka vastaan tulisi isompikin mäki.

Mollon 200 kilon kantavuus sekä jalkatapit mahdollistavat myös kaverin kyytiin ottamisen.

Mollossa on lukittava säilytystila jalkojen alapuolella. Tilaan voit laittaa vaikka pienet kauppatavarat.

Kotelointi penkin alla kahdelle akulle

Kun Mollo tulee tehtaalta meille, muokkaamme sitä hieman enemmän meidän näköiseksemme eli muista erottuvaksi. (Huom! Kuvista poiketen Mollo on nykyisin mattamusta, koska näin saadaan aikaiseksi mielestämme paras ulkonäkö, mahdollisimman tumma ”läskiskootteri”).

Mollolla ajaminen on helppoa ja makeasta monkey bar -tyylisestä tangosta löytyy ajoetäisyys eri kokoisten ajajien välillä.

Mollossa on kotelointi penkin alla kahdelle akulle. Suosittelemme, että ostat Mollon ensin yhdellä akulla. Jos jossain vaiheessa tuntuu, että toimintamatka ei riitä, voit tilata lisäakun. Älä siis osta turhaan liian suurta akkukapasiteettia, vaan päivitä jos siltä tuntuu. Kaikki akkumme ovat irrotettavaa mallia ja lataat akut kätevästi kotona.

Kiinnostuitko Mollosta?

Kenelle Mollo on tarkoitettu?

Kuten kuvasta näkyy: kenelle tahansa!

Aivan nuorille, alle 12-vuotiaille emme sitä kuitenkaan suosittele, koska Mollo painaa useamman kymmentä kiloa.

Olen nähnyt saman tyyppisiä myynnissä, miksi ostaisin juuri Mollon?

Ensinnäkin jokainen tämän tyylinen Suomessa myytävä ”läskipyöräskootti” tulee Aasiasta. Sinällään siinä ei ole mitään väärää, mutta se tuo mukanaan tiettyjä haasteita. Ensimmäisenä laatu, meillä on hyvät kumppanit tehtaalla ja juuri tehtaalla, eikä esimerkiksi paikallisella tukkurilla. 

Pystymme tekemään muutoksia ja uudelleenohjelmointeja moottoreihin sekä niiden ohjausyksiköihin.

Kauttamme saat myös Mollon varaosat kätevästi

Saamme myös varaosia helposti. Pyrimme koko ajan pitämään varastoa, mutta jos tuote on loppu, ilmoitamme siitä ja kerromme uuden saapumiserän ajankohdan mahdollisimman tarkasti. Koska elämme 2020-luvulla, näitä lähetyksiä voidaan myös seurata. Vaadi siis aina tarkkoja aikatauluja ja pikaista viesteihin vastaamista.

Pidäthän mielessäsi, että olemme sähköisiin ajoneuvoihin erikoistunut liike. Teemme tätä työksemme ja tämä on meidän juttumme, joten suhtaudumme työhömme innokkaasti ja itsekriittisesti. Tuomme tuotteet kotiin ajovalmiina. Jos ongelmia tulee, meille voi soittaa, laittaa viestiä tai tulla käymään myymäläämme.

mollo-sahkoskootteri

Ajelua leppoisasti ja laillisesti

Kun olet ostamassa sähköistä skootteria, tarkasta muutama asia.  Jos haluat, että skootterilla voi ajaa kuin pyörällä leppoisasti ja laillisesti, tulee sen täyttää muutamia lain asettamia kriteereitä:

  1. Maksimiteho 1000 W
  2. Maksiminopeus 25 km/h
  3. Leveys enintään 80 cm

Myös akkuihin kannattaa kiinnittää huomiota, ethän usko ilmoitettua toimintamatkaa vaan laske akun kapasiteetti:

Jännite x ampeeritunti = kwh. Esimerkiksi Mollo yhdellä akulla 60V x 20ah = 1,2 KWh.

Kerro meistä muille, saat siitä palkan!

Jos olet tyytyväinen meidän tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuulit Mollo sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

Haluatko ostaa LooQ helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Maksat vain ennalta sovittua kuukausittaista maksua sovitun ajan ja Mollo ajoneuvo on täysin sinun omasi. Helppoa ja kätevää.

Älä ole tollo, hommaa mollo!

Tutustu muihin tuotteisiin

Soita 000 000 0000