fbpx

Juro NALLE 1500

2 790,003 799,00 Sis. 24% ALV

Aito ja alkuperäinen JUROn Nalle 1500 on nelirenkainen skootteri, joka antaa tasaisen ja mukavan kyydin maastossa kuin maastossa. Uudella innovatiivisella irrotettavalla akulla, ajat vaikka 150km yhdellä latauksella. Ota akku irti ja lataa kotona.

 • Helppo ja vakaa ajo
 • Ei ajokorttia, ei rekisteröintiä 
 • Huippunopeus 25 km/h
 • Ei enää huolta latauksesta, ota akku irti ja lataa sisällä!
 • Markkinoiden suurin toimintamatka – aja vaikka 150 km tai enemmän
 • Automaattiset jarrut sekä JURO Huoleton palvelu kaupanpäälle! ( Jos tuotteeseen tule vika, huoltoautomme tulee korjaamaan tuotteen veloituksetta luoksenne koko takuuaikana! Arvo erikseen ostettuna 1250 Euroa)
 • Suomen pisin takuu 25kk

ET TARVITSE AJOKORTTIA

25km/h = Ei alaikärajaa, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja joka säässä myös talvella. Katos suojaa sateelta ja auringolta.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä sekä automaattisilla jarruilla. Vakaa ajettava.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Markkinoiden suurin toimintamatka jopa 150 km. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä. Ei kalliita ylläpitokustannuksia. Mahdollisuus irrotettaviin lisäakkuihin.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Markkinoiden paras hintalaatusuhde. JURO Huoleton palvelu takaa huolettomat ajot Nallen ostajalle nyt kaupanpäälle.

TYYLIKÄS menopeli

Modernilla ja tyylikkäällä ajoneuvolla hoidat niin pitkät kuin lyhyetkin päivittäiset matkat.

Nyt hemmotellaan asiakkaita JUROn Nalle 1500 -senioriskootterilla!

Nalle on nelirenkaisten senioriskoottereiden Rolls-Royce. Nalle 1500 on rakennettu mukavuus etusijalla. Sen neljä jousitettua rengasta korkealla maavaralla ja markkinoiden tehokkain moottori tässä luokassa takaavat, että voit ajaa niin maastossa kuin kadullakin pehmeästi ja vakaasti. Kyytiin on helppo nousta kääntyvien käsinojien ansiosta. Penkistä löytyy myös syvyyssäätö.

Tilaa oma Jurosi nyt, sillä nämä viedään käsistä!

Skootteriin saatavilla katos ja etuvisiiri

Aja ostoksille, harrastuksiin tai lähde muuten vain ajelulle säässä kuin säässä, ajaa voit siellä missä polkupyörälläkin lisäksi moneen kauppaankin voi nykypäivänä ajaa sisään Nallen kanssa! Nalle 1500 senioriskootteriin mahdollista asentaa asiakkaiden paljon kaipaaman katoksen ja etuvisiirin.

Eikä siinä vielä kaikki, mukaan tulee myös lukittava takaboxi, jonne ostokset on helppo laittaa. Myös penkin alla on säilytystila tavaroille.

Nalle 1500:n hienot ominaisuudet

Nalle 1500 on erittäin helppokäyttöinen, väännät vain kahvasta ja Nalle liikkuu eteenpäin. Huippunopeus on 25 km/h, ja halutessasi voit valita myös hitaamman nopeusalueen napin painalluksella. Nallesta löytyy totta kai myös pakki.

Nalle 1500 sisältää paljon hienoja ominaisuuksia, joista yksi on automaattiset jarrut. Tämä tarkoittaa, että kun päästät irti kaasukahvasta Nalle 1500 jarruttaa automaattisesti. Tämä on hyvä ominaisuus, jos esimerkiksi puristusvoima käsissä on heikko. Automaattisetjarrut toimivat myös seisontajarruna joten voit huoletta pysäköidä Nalle 1500 senioriskootterin myös mäkisessä maastossa. Toki voit jarruttaa myös normaalisti jarrukahvoista. Levyjarru edessä sekä tehokkaat jarrut takana ovat joka Nalle-skootterissa vakiona tietenkin.

Nallesta löytyy totta kai myös pakki.

Lataus

Valitsemalla Nallen voit valita: voit ladata sen ulkona suoraan Nalleen integroidusta pistokkeesta tai jos olet valinnut Nallen irrotettavalla salkkuakulla voit ottaa akun irti ja ladata sen mukana tulevalla laturilla sisällä. Irrotettavan akun voi toki myös ladata ulkona suoraan skootterista. Nallen akkutekniikka erottaakin Nallen kilpailijoista ja helpottaa käyttöä suuresti. Akkujen täyteen lataus ei maksa kuin joitain senttejä. Toimivaa, kätevää ja edullista menoa siis.

helppokäyttöinen, täysin sähköllä toimiva

Nallea 1500 on erittäin helppo käyttää, vaikka et olisi ennen vastaavilla menopeleillä ajanutkaan. Väännät vain virrat päälle, käännät kahvasta ja maisema vaihtuu.

Suomen pisin takuu

Nalle 1500 sähköskootteri on niin laadukas, että annammekin sille Suomen pisimmän takuun 25kk. Mahdollisissa ongelmatilanteissa autamme teitä mielellämme ja JURO Huoleton palvelun johdosta lähetämme huoltoauton ja mekaanikon korjaamaan senioriskootterinne jos siinä ilmenee vikaa koko takuuajan ja tietysti täysin veloituksetta! (huom! Palvelun arvo erikseen ostettuna 1250 Euroa, nyt kaupanpäälle!) Tällaista palvelua et muualta saa.

Torille mustikoita ostamaan

Tai mansikoita tai perunoita… aja vaikka toiseen kaupunkiin kahville. Nallen kanssa päivittäinen reviiri laajenee huimasti. Perustakaa kavereiden kanssa vaikka oma ”jurotiimi” ja ajelkaa yhdessä. Nallen omalla lisäakkujärjestelmällä edes toimintasäde ei tule ihan äkkiä ongelmaksi.

Lataa samalla kun ajat

Onko puhelimestasi akku loppu? Voit ladata puhelimesi USB-pistokkeesta ajon aikana.

Aja myös talvella

Nallella se ei ole ongelma. Tuotteemme toimivat hienosti myös talvella, se on testattu. Kun vielä valitset Nalleen irrotettavan lisäakkujärjestelmän voit ladata akut aina lämpimässä sisällä, silloin sinun ei tarvitse miettiä kalliiden akkulämmittimien hankkimista – akut myös toimivat paremmin ja kestävät kauemmin.

Seuraa meitä

Seuraa meitä Facebookissa ja täällä kotisivuilla, tulemme tekemään paljon videoita, joissa tuomme esille tuotteidemme hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi ix1500:lla olemme tekemässä testin, jossa lähdemme hakemaan kahvimaitoa toisesta kaupungista ja palaamme takaisin, ilman akkujen latausta matkan varrella. Matka tulee olemaan noin 200–250 km! Myös senioriskoottereille teemme videot, joissa toimintamatka tulee olemaan 200 km! Sekä paljon paljon muuta, kuten arvontoja yms.

Erittäin suosittu Nalle 1500 –sähköskootteri

Meiltä saat myös ainoana maailmassa meidän kehittämän akkuratkaisun, jonka avulla toimintamatka on huomattavasti muita suurempi ja lataus helppoa.

Älä maksa turhasta

Voit ostaa Nallen haluamallasi akkukapasiteetilla ja ratkaisulla, joka sinulle parhaiten sopii, jos jossain vaiheessa kuitenkin tuntuu, että haluat lisää toimintasädettä voimme asentaa lisäakkujärjestelmän myöhemmin. Myös lisäakkuja voi ostaa lisää jälkikäteen. Päivität siis Nalleasi, kun se sinulle sopii etkä turhaan maksa liian suuresta akkukapasiteetista.

Lukitse Nalle meidän lisälukollamme

Meiltä voit hankkia skootteriin suunnitellun lisälukon, joka ei vie juurikaan tilaa, on kestävä ja helppokäyttöinen. Joka Juro-ajoneuvossa on tietysti jo vakiona varkaudenestolukot ja joissakin jopa varashälytin, jos kuitenkin haluat hyvän lisälukon, niin meiltä niitä löytyy.

Ei ärsyttävää höpöhöpö-asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa ja taas uutta asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista. Meillä hommat hoidetaan toisin ja käytössänne on suora puhelinnumero yrittäjälle ja soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

Haluatko testata ennen ostoa? Onnistuu!

Olemme yrittäjävetoinen ja palvelualtis yritys. Jos haluat testata tuotteitamme ennen ostoa, se onnistuu myymälässämme sekä erinäisissä tapahtumissa. Ellet pääse luoksemme, voimme tulla myös teidän luokse, jolloin voit koeajaa vaikka omalla kotipihalla ja naapurustossa. Käyntimme ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Sovi tapaaminen nyt.

Haluatko ostaa Nallen helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Maksat vain ennalta sovittua kuukausittaista maksua sovitun ajan ja Nalle 1500 sähköajoneuvo on täysin sinun omasi. Helppoa ja kätevää.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk)25
Istumapaikkoja1
Toimintamatka (km)Jopa 150, vakiona n.55
Akkukapasiteetti (kWh) Jopa 3,6 vakiona 1,2
Moottorin teho (W)1000
Huippunopeus (km/h)25
Mäennousukyky (asteina)25
Jarrutusmatka (m) 3
Pituus (cm) 146
Leveys (cm) 70
Korkeus (cm) 100
Kääntösäde (m) 2,7
Latausaika (h) n. 4-8
Pyörien koko3.00-8/3.00-10
JURO Huoleton palvelu koko takuuajanKyllä
PeruutusvaihdeKyllä
ValotTehokkaat LED-Valot
Automaattiset jarrut, jarruttaa kun vapautat kaasunKyllä
Katto ja etuvisiiri optio (irrotettavissa)Kyllä
TäysjousitettuKyllä
Hiiliharjaton huoltovapaa moottoriKyllä
Vetävät pyörätKyllä
TasauspyörästöKyllä
Virtalukko, kahdet avaimet, rattilukko, USB-latausKyllä
Tehokas levyjarruKyllä
Lukittavat takalaatikko ja säilytystila penkin allaKyllä
Istuimen syvyyssäätö ja nostettavat käsinojatKyllä
SivupeilitKyllä
Mahdollisuus päivittää akkuja myös myöhemminKyllä
HUOM! Mahdollisuus valita akusto irrotettavilla Litiumakuilla, joita voidaan ladata, vaikka kotona sisällä. Lisäakun varaus on 1,2 kWh. Yksi tällainen akku mahdollistaa noin 55 km toimintamatkan. Akkuja voidaan asentaa useita.Nallen akkujärjestelmä helpottaa käyttöä suuresti


Käytämme turvallisia, pitkäaikaisia ja laadukkaita akkuja, jotka ovat tuttuja mm. Kännyköistä, kannettavista laitteista, sairaaloista ja vastaavista paikoista, joissa akuilta vaaditaan luotettavuutta.

Voit valita Nalle 1500 perinteisillä geeliakuilla tai nyt uutuutena salkkumallisella litiumakulla, jolloin voit jättää skootterin pihalle lukkoon, ottaa akun irti ja viedä sen kotiin lataukseen. Tämä on todellinen arjen helpottaja, koska enää sinun ei tarvitse miettiä miten lataat skootterisi, jos asut vaikka kerrostalossa.

Salkkuakussa on kantokahva joten sen siirtely on helppoa. Tässä muutama esimerkki arjesta, kun sinulla on irrotettava akku käytössäsi.

Olet käynyt asioilla skootterillasi ja tulet kotiin. Nyt olisi aika ladata akku seuraavaa kertaa varten. Perinteisellä geeliakulla varustettu ajoneuvo pitäisi ladata ulkona, jossa se on niin sään kuin mahdollisen ilkivallankin armoilla, koska akkua ei saa irti. Vaan kas! Oletkin tehnyt järkipäätöksen ja ostanut Nalle 1500 sähköskootterin ja valinnut siihen irrotettavan salkkuakun. Nyt sinun ei tarvitse kuin lukita skootterisi, irrottaa akku ja viedä se sisälle lataukseen. Helppoa ja yksinkertaista.

TAI

Ehkä haluat lähteä vähän pitemmälle matkalle sähköskootterillasi, ei hätää otat vain mukaasi lisäakkuja ja käytännössä voit ajaa vaikka 200 km ja yli ainoastaan yhdellä latauksella. Akun voit ladata kätevästi myös vaikka kahvilassa tai kylässä samaan tapaan kuin puhelimen.

Kyseinen akkuratkaisu on meidän oman innovaatiomme tulosta ja toimintaa sekä kansainvälistymistämme onkin ollut tukemassa mm. Finnvera. Tämä on ainutlaatuinen, eikä samanlaista muualta saa.

Tiimillämme on useiden kymmenien vuosien kokemus erilaista sähkölaitteista. Loppukokoonpano ja erikoisakkujärjestelmät teemme pajallamme Kanta-Hämeessä.

laadukkaat akut

Ohessa muutama lainaus 3. osapuolten mietteistä litiumakkujen paremmuudesta verrattuna muihin akkutyyppeihin

Greencycle

Litiumakulla käyttöikä voi olla jopa 10-kertainen lyijyhappoakkuun verrattuna. Litiumakut ovat myös akkutyypeistä kevyimpiä. Ne painavat noin 15 % vähemmän NiMH -akkuun verrattuna ja jopa yli 50 % vähemmän kuin lyijyakku. Litiumakkujen toinen ylivoimainen ominaisuus on huoltovapaus. Pidemmässä säilytyksessä muut akkutyypit menettävät suhteellisen nopeasti varaustaan ja niitä joudutaan latailemaan usein, vaikka niitä ei käytettäisikään. Litiumakku pitää varauksen selvästi muita paremmin, eikä sitä tarvitse latailla niin usein pidemmän säilytyksen aikana. Muista akkutyypeistä poikkeavana hyvänä puolena on, että muisti-ilmiötä Li-ion-akussa ei esiinny ollenkaan. Akun kapasiteetti ei alene, olipa lataus kuinka epäjärjestelmällistä tahansa.”

Kicker

 • lyijyakkua 50–60 % kevyempi
 • litiumakun teho ei hiivu ajon aikana
 • jopa kolminkertainen energiatiheys, mahdollista pitkän ajomatkan ja pienen koon
 • pitkä elinikä, latausjaksoja 6–8 kertaa enemmän
 • litiumakku voidaan ladata koska tahansa, riippumatta sen lataustasosta
 • erittäin alhainen varaustason hävikki varastoinnin aikana

Suuresta energiatiheydestä ja pienen painonsa takia litiumakku on ideaalinen energian lähde kaikkiin kevyisiin sähkökulkuneuvoihin.

Merkittävä etu lyijyakkuun verrattuna on litiumakun kyky tuottaa stabiili lähtöjännite ja energian syöttö. Lyijyakun syöttämä lähtöjännite laskee akussa jäljellä olevan energiamäärän mukaan, eli mitä enemmän akku purkautuu ajon aikana, sen vähemmän tehoa on käytettävissä, eli teho hiipuu.

Tätä ongelmaa litiumakuissa ei ole, vaan ne pystyvät syöttämään täyden lähtöjännitteen pienelläkin jäljellä olevalla akun energiamäärällä ja teho laskee vasta akun purkauksen loppuvaiheessa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sähköskootterin maksimiteho on ajajan käytettävissä, aina kunnes litiumakun energia on käytetty melkein kokonaan loppuun.

kerro meistä muille, saat siitä palkan

Jos olet tyytyväinen tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuuli JURO sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

Jälleenmyyntiarvo

Älä arvaile vaan kysy! Meiltä saat hinta-arvion käytetylle Juro-tuotteellesi nopeasti ja mahdollisuuksien mukaan voimme myös ostaa sen takaisin.


Miksi ostaisit meiltä

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet


 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse – apu ja neuvo ovat vain puhelinsoiton päässä ja soittaa voit vaikka yöllä.


 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita melkein 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta!


 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy
 • 

Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin


 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme. 

 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asiakkaitten luo, jolloin tuotteita on helppo testata. Näin säästämme kalliissa vuokrissa. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • 

Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähes tulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • 

Emme ole ulkoistaneet edes logistiikkaamme, toimitamme tuotteet itse ja ajovalmiina. Samalla opastamme asiakasta tuotteen käytössä.
 • 

Voit maksaa myös pienissä erissä osamaksulla

 • 
Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • 

Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla!

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme osoitteeseen xxx
Soita 000 000 0000