fbpx

LooQ

1 595,00 Sis. 24% ALV

LooQilla ajat siellä missä ajaisit pyörälläkin. Et tarvitse vakuutuksia etkä rekisteröintiä. LooQ kulkee maksimissaan 25 km/h ja voit vaikka kuunnella musiikkia samalla. Kätevä ja tyylikäs, sekunneissa taitettava – loistava työmatkailuun tai mihin vaan kruisailuun.

* Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Muotoilu ja värimaailma kääntävät katseita

LooQ on sähköllä toimiva elegantti skootteri, jonka muotoilu ja värimaailma kääntävät katseita. LooQ on valmistettu osittain lentokonealumiinista ja se onkin hyvin kevyt. LooQia on helppo ajaa ja ohjata ja ainoastaan 18 kg painavana myös sen siirtely on mielekästä.

Tilaa oma LooQ nyt, sillä nämä viedään käsistä!

Ei ole lelu siroudesta huolimatta

LooQ ei ole siroudestaan huolimatta mikään lelu. Se kestää 120 kg kuorman ja ajoasento on sellainen, että pidempikin kaveri ajelee sillä miellyttävästi.

LooQin upeat ominaisuudet

LooQ kätkee sisäänsä paljon hienoja ominaisuuksia. Siinä on sisäänrakennettu bluetooth-kaiutin Ios- ja Android-puhelimille – ajele siis vain rennosti kaupungilla tai kurvaa picnicille samalla lempimusaa popitellen. LooQista on moneksi ja kaiutin on aina mukana. Kännykän lataat myös kätevästi LooQin Usb-portin kautta.

Kaukosäätimellä käynnistys

LooQ käynnistetään kaukosäätimestä eikä siinä ole perinteisiä avaimia. Samasta kaukosäätimestä saat myös aktivoitua varashälyttimen.

Jarrutus LooQilla hoituu tehokkaasti edessä ja takana olevilla levyjarruilla. LooQin etupää on myös jousitettu. Pikku kivet ja töyssyt eivät siis haittaa menoa.

LooQissa on iso LCD-näyttö, josta näet kuljetun matkan, nopeuden, akun varauksen ja lämpötilan. Led-lamppu edessä sekä ajo-ominaisuuksien säädöt hoituvat napin painalluksella.

Elegantti skootteri upeilla ominaisuuksilla

35-45 kilometriä yhdellä latauksella

LooQilla kurvailet maksimissaan 35-45 kilometriä yhdellä latauksella. Siinä on laadukas LG-akku, jonka lataaminen sujuu vaivatta kotona laitteen keveyden johdosta.

Esimerkki LooQ in käyttötarkoituksesta: asut Järvenpäässä ja käyt töissä Helsingissä. Aja kotoa lähijunaan LooQilla, matkusta LooQin kanssa junalla Helsinkiin ja kurvaa pääteasemalta työpaikalle LooQilla. Laajenna työpäivän aikana lounaspaikkojen määrää koska allasi on LooQ. Työpäivän jälkeen tee homma uudestaan – näppärää ja edullista!

Kenelle LooQ sopii?

LooQ sopii kenelle tahansa, mutta yleensä kun asiakas haluaa sähköisen skootterin, kyselemme mihin tarkoitukseen se on tulossa. Onko skootteri tulossa pelkkään hupiajeluun vai jonkun todellisen ongelman hoitoon vaikkapa työliikkumiseen. 

Moni testaa Molloa ja LooQia samalla kerralla ja tekee valintansa ajotuntuman ja omien tarpeidensa pohjalta. Yleisesti suosittelemme LooQia, jos Mollo tuntuu liian raskaalta hallita ja sen kääntösäde sekä säilytys tuottavat hankaluuksia.

Kerro meistä muille, saat siitä palkan!

Jos olet tyytyväinen meidän tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuuli JURO sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

Haluatko ostaa LooQ helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Maksat vain ennalta sovittua kuukausittaista maksua sovitun ajan ja LooQ ajoneuvo on täysin sinun omasi. Helppoa ja kätevää.

Pistän kesän lookki kuntoon ja tilaa LooQ!

Tutustu muihin tuotteisiin

Soita 000 000 0000