fbpx

NALLE Cabin 3.3

5 499,005 999,00 Sis. 24% ALV

NALLE Cabin 3.3 nyt JUROlta! Taita matkaa säältä suojassa yksin tai ystävän kanssa, NALLE Cabin 3.3 skootterilla voit ajaa jalka/pyörätiellä. Toimintasäde jopa yli 300km! Suurin akkukapasiteetti! Iso takapenkki, ota ystävä kyytiin.

 • Ei ajokorttia, ei rekisteröintiä
 • Edullinen ylläpitää
 • Huippunopeus säädettävissä
 • Voi ajaa jalka/pyörätiellä
 • Maailman hienoin katettu sähköskootteri, vain JUROlta
 • Mahdollisuus irrotettaviin akkuihin voit ladata vaivattomasti kotona
 • Yhdellä latauksella ajat jopa 300 kilometriä
 • JURO huoleton palvelu kaupanpäälle! ( Jos tuotteeseen tulee vika, huoltoautomme tulee korjaamaan tuotteen veloituksetta luoksenne koko takuuaikana! Arvo erikseen ostettuna 1250Euroa) 
 •  Pisin takuu 25kk!
 

ET TARVITSE AJOKORTTIA

Nopeus säädettävissä= Ei alaikärajaa, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja joka säässä myös talvella. Testattu kunnolla ympäri vuoden ennen myynnin aloitusta.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä. Tehokkain ja vääntävin moottori malli tässä luokassa, mäen nousu hoituu helposti.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Markkinoiden suurin toimintamatka jopa 300 km. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Yksinoikeudella vain JUROlta.

TYYLIKÄS menopeli

Katseita kääntävällä upealla ajoneuvolla hoidat niin pitkät kuin lyhyetkin päivittäiset matkat.

Kätevästi ja edullisesti kaikkialle

Huippu-uutuus NALLE Cabin 3.3 on katettujen senioriskoottereiden aatelistoa ehdottomasti.

Tilavin, vääntävin ja suurimmalla toimintasäteellä varustettu mallimme senioriskoottereiden kategoriassa, sisätila ovat tilavat, kyytiin mahtuu niin kauppakassit kuin kolme aikuista! 

NALLE Cabin 3.3 sähköskootterilla käyt kätevästi kaupassa, torilla, ystäviä tapaamassa, harrastuksissa ja oikeastaan missä tahansa – kätevästi ja edullisesti. Ajaa voit kävely/pyörätiellä riippuen vauhdista. Akkujen lataaminen täyteen maksaa vain muutamia kymmeniä senttejä.

Tilaa oma nalle cabin 3.3 nyt, sillä nämä viedään käsistä!

nalle cabin 3.3 on helppo ajettava

NALLE Cabin 3.3 on helppokäyttöinen menopeli, väännät vain kaasukahvasta ja maisema vaihtuu, tehokkailla jarruilla pysähdyt tarvittaessa nopeastikin. 

Näyttöön integroitu peruutuskamera helpottaa pakittamisessa.

nallen akun lataat kätevästi kotona

NALLE sähköskootterissa on jo vakiona erittäin suuret akut joilla toimintamatka on noin 100km, halutessasi voit valita lisäakkuvalmiuden jolloin käyttöön voidaan ottaa irrotettavat lisäakut. Lisäakut voidaan ladata vaikka kotona jos ulkolatauspaikkaa ei ole saatavilla. Lisäakustolla saavutetaan jopa useiden satojen kilometrien toimintasäde.

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus sähköteknisistä ratkaisuista joten kaikki lisäakkuratkaisut voidaan toteuttaa myös myöhemmin jos tarve vaatii.

Halutessasi voi myös ladata nallen myös pihalla ottamatta akkua irti.
Skootterissa on kiinteä pistoke tätä varten.

Yhdellä latauksella ajat jopa yli 300 kilometriä!

Käyttämämme akut ovat turvallisia ja ne ovat tietysti varustettu vaadittavilla turvallisuussertifikaateilla. 

tyylikäs ja katettu

Haluamme tarjota sinulle täysin uudenlaisen, modernin senioriskootterin. Tavoitteenamme oli, että NALLE Cabin 3.3 ei näyttäisi perinteiseltä senioriskootterilta, vaan upealta menopeliltä, jonka kyytiin on mukava nousta.

vaatikaa palvelua!
meiltä sitä saa.

NALLE Cabin 3.3 sähköskootteri on niin laadukas, että annammekin sille Suomen pisimmän takuun 25kk. Mahdollisissa ongelmatilanteissa autamme teitä mielellämme ja JURO Huoleton palvelun johdosta lähetämme huoltoauton ja mekaanikon korjaamaan senioriskootterinne jos siinä ilmenee vikaa koko takuuajan ja tietysti täysin veloituksetta! (huom! Palvelun arvo erikseen ostettuna 1250 Euroa, nyt kaupanpäälle!) Tällaista palvelua et muualta saa.

upea mittaristo

Suuresta LCD-näytöstä voit tarkastella nopeutta, akun varaustasoa, kuljettua matkaa sekä kokonaiskilometrimäärää. Myös peruutuskameran näkymä tulee näytölle kun pakki on päällä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on erittäin tärkeä asia, kun kyseessä on sähköinen laite. 

NALLE Cabin 3.3 senioriskootterissa on tehokkaat jarrut, Jos jätät NALLEn mäkeen, seisontajarru pitää sen paikoillaan.

Tehokkaat valot edessä ja takana, vilkut sekä töötti kuuluvat jokaiseen NALLE Cabin 3.3 -senioriskootteriin.

Kun menet asioillesi, lukitset  vain ovet.

NALLE cabin 3.3-senioriskootterin suorituskyky on täysin omaa luokkaansa

JUROssa on erinomainen sähkömoottori sekä sitä varten täydellisesti optimoitu ohjausyksikkö. Olemme laittaneet testeissämme NALLEn kovalle koetukselle monella eri tavalla. NALLE on hoitanut hommansa niin pakkasilla kuin kesällä, maastossa ja asfaltilla. Lastauskyky on myös huikea! Tästä huolimatta olemme ylilastanneet NALLEn testeissämme ja edelleen suorituskyky on säilynyt, ja esimerkiksi kaikki mäennousut on NALLE suorittanut loistavasti.

Kovista suorituksista ja väännöstä huolimatta liikkeelle lähtö on mukavan pehmeä eikä liian raju – NALLE ei siis lähde käsistä kiihdytyksissä.

cabi7

Ylivoimainen akkukapasiteetti

Toimintamatka on NALLEssa täysin ylivoimainen muihin senioriskoottereihin nähden. Jopa useita satoja kilometrejä yhdellä latauksella!

 Meillä voit valita aluksi senioriskootterin pienemmällä toimintasäteellä, ja jos huomaat, että tarvitsetkin lisää toimintasädettä, voimme helposti lisätä sitä. Sinun ei siis tarvitse maksaa varmuuden vuoksi liian isosta akusta.

Laadukas moottori ja ohjainyksikkö

Suuri akkukapasiteettikaan ei vielä ole tae pitkästä matkasta. Sää, renkaat, ajotyyli sekä kuljettajan ja kuorman paino ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat toimintamatkaan. Myös huonosti optimoitu moottori voi viedä akkua merkittävästi.

NALLE Cabin 3.3-senioriskootterin laadukas moottori ja ohjainyksikkö on yhdistelmä suorituskykyä mahdollisimman tehokkaasti.

JUROn akkuteknologia on vertaansa vailla

Käytämme akkuja, joita käytetään yleisesti monissa arjen laitteissa, kuten sähköautoissa, työkaluissa, puhelimissa ja muissa laitteissa, joissa keveydestä, suuresta energian varastointikapasiteetista ja helppokäyttöisyydestä on hyötyä.

nallessa on tilavat säilytysratkaisut

Halusimme alusta asti NALLEsta arjen kulkuneuvon moniin erilaisiin tilanteisiin – tästä johtuen säilytystila oli otettava hyvin huomioon. NALLEssa on säilytystilaa edessä pienille tavaroille, vaikkapa käsilaukulle ja vesipullolle.

suuret sisätilat

Takapenkille mahtuu jopa kaksi aikuista, joten tilaa kyllä riittää, NALLE Cabin 3.3 sähköskootterissa on lisäksi sisusta samaan tyyliin kuin vaikkapa autoissa ja takana olijoille isot ikkunat joten matkustus NALLEn kyydissä on myös mukavaa, NALLEsta löytyy lisäksi multimedialaite joten voitte kuunnella mielimusiikkianne.

Jos ulkona on kylmää tai kosteaa, lämmityslaite pitää ikkunan auki ja hytin lämpimänä. Sadekelillä voit napsauttaa vielä tuulilasinpyyhkijän päälle.

haluatko testata ennen ostoa? onnistuu

Olemme yrittäjävetoinen ja palvelualtis yritys. Jos haluat testata tuotteitamme ennen ostoa, se onnistuu myymälässämme sekä erinäisissä tapahtumissa. Ellet pääse luoksemme, voimme tulla myös teidän luokse, jolloin pääset koeajamaan vaikka omalla kotipihalla ja naapurustossa. Käyntimme ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Sovi tapaaminen nyt.

ei ärsyttävää höpöhöpö asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista. Meillä hommat hoidetaan toisin ja saatte käyttöönne suoran puhelinnumeron yrittäjälle, soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

miksi ostaisit meiltä? tässä muutama syy.

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset laitteet
 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse.
 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita melkein 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta.
 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy.
 • Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin
 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme.
 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asikkaitten luo, joilloin tuotteita on helppo testata. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähestulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • Voit maksaa pienissä erissä osamaksulla.
 • Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla
sahko-skootteri-edullinen-juro

Mitä enää odotat?

Tilaa oma JUROsi ja nauti sen tuomasta ylivoimaisesta laadusta sekä palvelustamme myös ostoksen tehtyäsi. Jos kiinnostuit, käy lukaisemassa myös tarinamme, jossa kerromme lisää toiminnastamme ja alkutaipaleestamme.

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme osoitteeseen xxx
Soita 000 000 0000