Juro iX1500

5 995,006 699,00 Sis. 24% ALVAinoana Suomessa! Aja kuin autolla!

 • iX 1500 rekisteröidään mopoksi
 • Vuonna 1985 ja sitä ennen syntyneet voivat ajaa ilman korttia
 • Huippunopeus 45 km/h
 • Halpa ylläpitää, ei määräaikaiskatsastuksia
 • Lataa normaalista pistorasiasta
 • Mieletön toimintamatka – jopa 200 km tai enemmän, sinä päätät!
 • Markkinoiden paras! Lisävarusteet sisältyvät hintaan!
 • lisäakut voi irrottaa ja ladata vaikka kotona
 • Avattava katto ja takaikkuna
 • tätä ei muualta saa
Poista

ET TARVITSE AJOKORTTIA

45km/h = Ei vaadi ajokorttia ennen vuotta 1985 syntyneiltä. Rekisteröity kahdelle henkilölle.

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja kesähelteillä sekä talvipakkasilla. Sisätiloissa matkustat mukavasti.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä sekä huippu varustelulla. Helppo käyttää.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Suurin toimintamatka jopa 200 km. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä. Ei kalliita ylläpitokustannuksia. Mahdollisuus irrotettaviin lisäakkuihin.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Saatavilla ainoastaan JUROlta.

TYYLIKÄS AUTON KORVAAJA

Moderni muotoilu, tyylikäs ja tilava kokonaisuus. Kuin oikea auto.

Haluaisitko ajoneuvon, joka on kuin auto, mutta ylläpito on lähes ilmaista eikä ajokorttiakaan tarvita?

Kyllä, nyt se on mahdollista, huippu-uutuus iX 1500 ainoana Suomessa on kuin auto, mutta se rekisteröidään mopoksi, joten ennen vuotta 1985 syntyneet voivat ajella sillä ilman ajokorttia. 


iX 1500 on muotoiltu tyylikkään virtaviivaiseksi ulkoapäin kuin nykyaikaiset autot ja tilavaksi sisältä – iX 1500 onkin mallistomme tilavin. Ajajan on helppo nousta autoon ja autosta pois. Pää ei osu kattoon ja penkin hyvillä säädöillä on myös pitkien kuskien miellyttävää matkustaa.

Tilaa oma Jurosi nyt, sillä nämä viedään käsistä!

Upeat vanteet ja tehokkaat jarrut

IX1500 on varustettu hienoilla alumiinivanteilla ja tehokkailla levyjarruilla. Kaunista ja toimivaa.

Peruuta tarkasti ja varmasti

iX1500 ssa on sivupeilit ja peruutuskamera, jonka näkymä on integroitu suurelle LCD-näytölle, tuntuma ja yleisilme onkin kuin nykyaikaisessa autossa tehden peruuttamisesta ja parkkeerauksesta helppoa.

Upeat sisätilat

Ix1500 on suuret avattavat katto- ja takaikkunat, jotka luovat ohjaamoon mukavaa avaruutta. Ohjaamo ei ole liian matala kuten monissa muissa vastaavissa ajoneuvoissa, vaan hieman korotettu – kyytiin nouseminen on helppoa. Myös kynnystä on pienennetty ja koko ohjaamoa suurennettu, mikä lisää matkustusmukavuutta ja kyytiin nousemista. Kaksi aikuista mahtuu hyvin sisälle.

Hyvät istuin- ja tilaratkaisut

Penkki on se, jonka päällä matkustetaan ja vietetään aikaa, siksi siihen on myös panostettu. IX1500:n penkistä löytyy hyvät syvyyssäädöt eripituisille kuljettajille sekä lisäksi penkin kallistus. Itse istuin on mukava ja sitä hieman kallistamalla oiva istuin vaikka pienen huilin ottamiseen. Penkin alla katseilta piilossa sijaitsee iso säilytystila. Lisäksi iX 1500:stä löytyy monta pienempää lokerikkoa ympäri ajoneuvoa. Ruokakassit ja muut suuremmat tavarat on helppo kuljettaa takapenkillä ja sen läheisyydessä.

Aja myös talvella

Ix1500lla se ei ole ongelma. Tuotteemme toimivat hienosti myös talvella, se on testattu. Kun vielä valitset irrotettavan lisäakkujärjestelmän voit ladata lisäakut aina lämpimässä sisällä, eikä kylmä ilma pienennä niiden toimintamatkaa. Kauttamme voit myös hankkia talvirenkaat sekä akkulämmittimen.

Älä maksa turhasta

Voit ostaa ix1500n haluamallasi akkukapasiteetilla ja –ratkaisulla, joka sinulle parhaiten sopii. Jos jossain vaiheessa kuitenkin tuntuu, että haluat lisää toimintasädettä, voimme asentaa lisäakkujärjestelmän myöhemmin. Myös lisäakkuja voi ostaa lisää jälkikäteen. Päivität siis ix1500:aa silloin, kun se sinulle sopii, etkä turhaan maksa liian suuresta akkukapasiteetista.

Torille mustikoita ostamaan

Tai mansikoita tai perunoita... Aja vaikka toiseen kaupunkiin kahville. Ix1500:n avulla päivittäinen reviiri laajenee huimasti. Perustakaa kavereiden kanssa vaikka oma ”jurotiimi” ja ajelkaa yhdessä. JUROn omalla lisäakkujärjestelmällä edes toimintasäde ei tule ihan äkkiä ongelmaksi.

iX 1500 mukavaan ajoon

Tyylikäs tumma sisustus , tehokkaat Led-ajovalot sekä multimedialaite lisäävät mukavuutta entisestään. Ikkunat  aukeavat sähkökäyttöisesti ja ovissa on keskuslukitus kaukosäätimellä. Kylmällä ilmalla saat napsauttaa lämmöt päälle. Jos ulkona sataa pyyhkijä tuulilasissa hoitaa kyllä hommat.

Aja sateella tai pakkasella, kesäkuumalla tai räntäsateessa viihtyisästi tilavassa ohjaamossa yksin tai kaverin kanssa. iX 1500:ssa on tilava takapenkki, jossa kaksi pitääkin ihmistä mahtuu hyvin istumaan. Katso kuvat ohjaamosta tai tule testaamaan. Ix1500 on oikeasti tilava.

Moottori on ensiluokkaisen tehokasIX 1500:ssa on markkinoiden tehokkain moottori – 2 kW! Halusimme valita iX 1500:n mahdollisimman tehokkaan ja vääntävän moottorin, koska pienemmät moottorit tuppaavat helposti hyytymään ylämäessä ja niiden huippunopeus saattaa jäädä jopa liian matalaksi. Moottori ja moottorin ohjainyksikkö on kuitenkin ohjelmoitu niin että kiihdytykset eivät ole liian rajuja, vaan iX 1500 lähtee liikkeelle reippaasti mutta pehmeästi.

Hoidamme rekisteröinnin puolestanne

Ix1500 täytyy rekisteröidä, koska se on mopo. Sinun ei sitä kuitenkaan tarvitse tehdä, vaan me hoidamme sen puolestasi. Toimitamme kaikki tuotteemme aina valmiina ajoon ja neuvomme käytössä. Koska ix 1500 on mopo sillä ei ole määräaikaiskatsastusta.

Edullinen ja helppokäyttöinen, täysin sähköllä toimiva

Ix 1500 on erittäin helppo käyttää, vaikka et olisi ennen vastaavilla menopeleillä ajanutkaan. Väännät vain virrat päälle, käännät kahvasta ja maisema vaihtuu.

Jarruttaminen onnistuu jarrukahvoja painamalla.

Ahtaasta tilasta pääset helposti pois pakittamalla ja tässä kuljettajaa helpottaa iX1500:n integroitu peruutuskamera.

Akkujen täyteen lataus ei maksa kuin joitain senttejä. Toimivaa, kätevää ja edullista menoa siis.

Juro iX 1500 tulee edullisemmaksi kuin auto

Seisooko pihallanne auto, jonka käyttö on melko olematonta ja silti kalliit vakuutusmaksut yms. syövät budjettia säännöllisesti – huolloista ja määräaikaiskatsastuksista puhumattakaan? Tässä tapauksessa JUROn iX 1500 voisi olla erittäin varteenotettava ja edullinen vaihtoehto.

Vuosikustannukset ovat vain murto-osa auton kuluista, iX1500 onkin hyvä auton korvaaja esim. senioreille, joilla ei ole ajokorttia.

Ix 1500 sopii hyvin kulkuvälineeksi kaupunkiin, joissa pienelle ajoneuvolle löytyy helposti parkkipaikka eikä isolle autolle ole tarvetta. Tai kodin "kakkosautoksi”. Ehkä asut taajaman ulkopuolella ja kaupassa olisi kiva käydä – myös silloin iX1500 on sinulle ihanteellinen ajoneuvo.

Tyytyväisiä kommentteja ix 1500:sta

“Tämä on hieno. Ihan kuin auto, mutten tarvitse ajokorttia. Tämän minä ostan.”

Eräs asiakas ix 1500:n penkillä ja kaveri takapenkillä: ”Tämä on kyllä hieno ja tosi tilava, tämä me otetaan!”

Haluatko ostaa Ix1500 helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Maksat vain ennalta sovittua kuukausittaista maksua sovitun ajan ja ix1500 ajoneuvo on täysin sinun omasi. Helppoa ja kätevää.

Seuraa meitä

Seuraa meitä Facebookissa tulemme tekemään paljon videoita, joissa tuomme esille tuotteidemme hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi Ix 1500  olemme tekemässä testin, jossa lähdemme hakemaan kahvimaitoa toisesta kaupungista ja palaamme takaisin, ilman akkujen latausta matkan varrella. Matka tulee olemaan noin 200–250 km!

Ei ärsyttävää höpöhöpö-asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa ja taas uutta asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista, meillä hommat hoidetaan toisin ja käytössänne on suora puhelinnumero yrittäjälle ja soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

Tiesitkö?

 Haluatko ajoneuvostasi uniikin ja muokata sitä jollain tavalla vaikkapa lempivärilläsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää toiveistasi.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk)25
Istumapaikkoja22
Toimintamatka (km)Jopa 200, vakiona n.70
Akkukapasiteetti vakiona (kWh)n. 3,5
Jännite (V)60
Huippunopeus (km/h)45
Pituus (cm)212
Leveys (cm)112
Korkeus (cm)163
Moottorin teho (W)2000
Rengas koko120/70-12 - 125/65-12
LatausNormaalista pistorasiasta n. 4-8 h
JarrutHydrauliset levyjarrut
ValotTehokkaat LED-valot
VetotapaTakaveto
TäysjousitettuKyllä
Avara moderni ohjaamoKyllä
PeruutuskameraKyllä
Multimediajärjestelmä jossa mm. radioKyllä
Iso LCD näyttöKyllä
Keskuslukitus kaukosäätimelläKyllä
SähköikkunatKyllä
LämminilmapuhallinKyllä
Avattava kattoikkunaKyllä
Avattava takaikkunaKyllä
Korotettu istuinkorkeusKyllä
Reilusti avautuvat ovetKyllä
TuulilasinpyyhkijäKyllä
Lataus mahdollisuus esim. puhelimelleKyllä
Mahdollisuus päivittää akustoa myös myöhemminKyllä

HUOM!  Mahdollisuus valita lisäakusto irrotettavilla Litiumakuilla, joita voidaan ladata, vaikka kotona sisällä. Lisäakun varaus on 1,2 kWh. Nämä ovat hyvä ja helppo toimintamatkan pidentäjä jos lähdet pidemmälle reissulle. Akkuja voidaan asentaa useita.

miten ix 1500 eroaa muista vastaavista

Myymme ajoneuvot jo valmiiksi paremmilla varusteilla, älä siis maksa liikaa, kun voit samalla rahalla saada parempaa. 

Meillä ajoneuvoon kuuluu markkinoiden tehokkain ja vääntävä moottori 2 kW! Lisäksi suuri akkukapasiteetti laadukkailla komponenteilla jo vakiona sekä mahdollisuus uudenlaiseen lisäakkutekniikkaan, jonka olemme itse suunnitelleet. Tämän avulla toimintasäde ja akkukapasiteetti voidaan moninkertaistaa.

Käy tutustumassa tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja laske kokonaiskustannukset – niistä tulee nopeasti suuri lasku maksettavaksi. Olemme varmoja, että meiltä saat laadukkaan ajoneuvon loisto-ominaisuuksilla varustettuna edullisemmin kuin mistään muualta.

Pidämme ilman turhia välikäsiä hinnat edullisina.

akkut ovat turvallisia ja pitkäkestoiset, niissä hyödynnetään meidän innovaatiotamme

Käytämme turvallisia, pitkäaikaisia ja laadukkaita akkuja, jotka ovat tuttuja mm. kännyköistä, kannettavista laitteista, sairaaloista ja vastaavista paikoista, joissa akuilta vaaditaan luotettavuutta.

Huippu-uutuus akkuratkaisu, joka rakennetaan Suomessa. Ix1500 ssa on suuri akkukapasiteetti jo vakiona, mutta nyt voit valita siihen haluamasi määrän litium-salkkuakkuja, jolloin toimintamatka nousee aivan uudelle tasolle. Aja vaikka 200 km tai enemmän, sinä päätät!

Lisäakut ovat kevyitä ja irrotettavia ja niissä on kantokahva. Lataat ne helposti vaikka kotona sisällä, kyläreissuilla tai kahvilassa, samaan tapaan kuin puhelimenkin, mukana tulevan laturin kanssa. Tämä on todellinen arjen helpottaja ja samalla voit tehdä pitkiäkin reissuja ajoneuvollasi.


Muutama fakta akuista

Ohessa muutama lainaus 3. osapuolten mietteistä litiumakkujen paremmuudesta verrattuna muihin akkutyyppeihin

Greencycle

Litiumakulla käyttöikä voi olla jopa 10-kertainen lyijyhappoakkuun verrattuna. Litiumakut ovat myös akkutyypeistä kevyimpiä. Ne painavat noin 15 % vähemmän NiMH -akkuun verrattuna ja jopa yli 50 % vähemmän kuin lyijyakku. Litiumakkujen toinen ylivoimainen ominaisuus on huoltovapaus. Pidemmässä säilytyksessä muut akkutyypit menettävät suhteellisen nopeasti varaustaan ja niitä joudutaan latailemaan usein, vaikka niitä ei käytettäisikään. Litiumakku pitää varauksen selvästi muita paremmin, eikä sitä tarvitse latailla niin usein pidemmän säilytyksen aikana. Muista akkutyypeistä poikkeavana hyvänä puolena on, että muisti-ilmiötä Li-ion-akussa ei esiinny ollenkaan. Akun kapasiteetti ei alene, olipa lataus kuinka epäjärjestelmällistä tahansa.”

Kicker

 • lyijyakkua 50–60 % kevyempi
 • litiumakun teho ei hiivu ajon aikana
 • jopa kolminkertainen energiatiheys, mahdollista pitkän ajomatkan ja pienen koon
 • pitkä elinikä, latausjaksoja 6–8 kertaa enemmän
 • litiumakku voidaan ladata koska tahansa, riippumatta sen lataustasosta
 • erittäin alhainen varaustason hävikki varastoinnin aikana

Suuresta energiatiheydestä ja pienen painonsa takia litiumakku on ideaalinen energian lähde kaikkiin kevyisiin sähkökulkuneuvoihin.

Merkittävä etu lyijyakkuun verrattuna on litiumakun kyky tuottaa stabiili lähtöjännite ja energian syöttö. Lyijyakun syöttämä lähtöjännite laskee akussa jäljellä olevan energiamäärän mukaan, eli mitä enemmän akku purkautuu ajon aikana, sen vähemmän tehoa on käytettävissä, eli teho hiipuu.

Tätä ongelmaa litiumakuissa ei ole, vaan ne pystyvät syöttämään täyden lähtöjännitteen pienelläkin jäljellä olevalla akun energiamäärällä ja teho laskee vasta akun purkauksen loppuvaiheessa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sähköskootterin maksimiteho on ajajan käytettävissä, aina kunnes litiumakun energia on käytetty melkein kokonaan loppuun.

Suomen pisin takuu

IX 1500 on niin laadukas, että annammekin sille Suomen pisimmän takuun 25 kk. Mahdollisissa ongelmatilanteissa saat myös apua helposti.

Kerro meistä muille, saat siitä palkan!

Jos olet tyytyväinen meidän tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuuli JURO sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

JälleenmyyntiarvoÄlä arvaile vaan kysy! Meiltä saat hinta-arvion käytetylle Juro-tuotteellesi nopeasti ja mahdollisuuksien mukaan voimme myös ostaa sen takaisin.

Miksi ostaa meiltä?

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet


 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse – apu ja neuvo ovat vain puhelinsoiton päässä ja soittaa voit vaikka yöllä.


 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita melkein 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta!


 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy
 • 

Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin


 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme. 

 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asiakkaitten luo, jolloin tuotteita on helppo testata. Näin säästämme kalliissa vuokrissa. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • 

Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähes tulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • 

Emme ole ulkoistaneet edes logistiikkaamme, toimitamme tuotteet itse ja ajovalmiina. Samalla opastamme asiakasta tuotteen käytössä.
 • 

Voit maksaa myös pienissä erissä osamaksulla

 • 
Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • 

Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla!

Tilaa iX1500 nyt JUROlta!

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme.

Soita 000 000 0000