fbpx

JURO iXR 5.0

8 499,008 999,00 Sis. 24% ALVAinoana Suomessa, markkinoiden ylivoimaisesti suuri toimintasäde jopa 250km! Uusittu tehokkaampi ja vääntävämpi moottori sekä suurempi akusto.

 • iXR 5.0 rekisteröidään mopoksi
 • Vuonna 1985 ja sitä ennen syntyneet voivat ajaa ilman korttia
 • Huippunopeus 45 km/h
 • Halpa ylläpitää, ei määräaikaiskatsastuksia
 • Lataa normaalista pistorasiasta
 • Erittäin tilava, istumapaikat kahdelle
 • Mieletön toimintamatka – jopa 250 km tai enemmän, sinä päätät!
 • Markkinoiden paras! Lisävarusteet sisältyvät hintaan. Mm. peruutuskamera
 • Avattava katto ja takaikkuna
 • Suomen pisin takuu 25kk ja JURO Huoleton palvelu koko takuuajaksi nyt kaupanpäälle
 • Tätä et muualta saa!

ET TARVITSE AJOKORTTIA

45km/h = Ei vaadi ajokorttia ennen vuotta 1985 syntyneiltä. Rekisteröity kahdelle henkilölle.

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja kesähelteillä sekä talvipakkasilla. Sisätiloissa matkustat mukavasti.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä sekä huippu varustelulla. Helppo käyttää.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Suurin toimintamatka jopa 250 km. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä. Ei kalliita ylläpitokustannuksia. Mahdollisuus irrotettaviin lisäakkuihin.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Saatavilla ainoastaan JUROlta. JURO Huoleton palvelu tekee ajamisesta huoletonta!

TYYLIKÄS AUTON KORVAAJA

Moderni muotoilu, tyylikäs ja tilava kokonaisuus. Kuin oikea auto.

Haluaisitko ajoneuvon, joka on kuin auto, mutta ylläpito on lähes ilmaista eikä ajokorttiakaan tarvita?

Kyllä, nyt se on mahdollista, huippu-uutuus iXR 5.0 ainoana Suomessa on kuin auto, mutta se rekisteröidään mopoksi, joten ennen vuotta 1985 syntyneet voivat ajella sillä ilman ajokorttia. 


iXR 5.0 on muotoiltu tyylikkään virtaviivaiseksi ulkoapäin kuin nykyaikaiset autot ja tilavaksi sisältä – iXR 5.0 onkin mallistomme tilavin. Ajajan on helppo nousta autoon ja autosta pois. Pää ei osu kattoon ja penkin hyvillä säädöillä on myös pitkien kuskien miellyttävää matkustaa.

Tilaa oma Jurosi nyt, sillä nämä viedään käsistä!

Upeat vanteet ja tehokkaat jarrut

iXR 5.0 on varustettu hienoilla alumiinivanteilla ja tehokkailla levyjarruilla. Kaunista ja toimivaa.

Peruuta tarkasti ja varmasti

iXR 5.0 ssa on sivupeilit ja peruutuskamera, jonka näkymä on integroitu suurelle LCD-näytölle, tuntuma ja yleisilme onkin kuin nykyaikaisessa autossa tehden peruuttamisesta ja parkkeerauksesta helppoa.

Upeat sisätilat

iXR 5.0 ssa on suuret avattavat katto- ja takaikkunat, jotka luovat ohjaamoon mukavaa avaruutta. Ohjaamo ei ole liian matala kuten monissa muissa vastaavissa ajoneuvoissa, vaan hieman korotettu – kyytiin nouseminen on helppoa. Myös kynnystä on pienennetty ja koko ohjaamoa suurennettu, mikä lisää matkustusmukavuutta ja kyytiin nousemista. Kaksi aikuista mahtuu hyvin sisälle.

Hyvät istuin- ja tilaratkaisut

Penkki on se, jonka päällä matkustetaan ja vietetään aikaa, siksi siihen on myös panostettu. iXR 5.0:n penkistä löytyy hyvät syvyyssäädöt eripituisille kuljettajille sekä lisäksi penkin kallistus. Itse istuin on mukava ja sitä hieman kallistamalla oiva istuin vaikka pienen huilin ottamiseen. Lisäksi iXR 5.0:sta löytyy monta pienempää lokerikkoa ympäri ajoneuvoa. Ruokakassit ja muut suuremmat tavarat on helppo kuljettaa takapenkillä ja sen läheisyydessä.

Aja myös talvella

iXR 5.0:lla se ei ole ongelma. Tuotteemme toimivat hienosti myös talvella, se on testattu. Kauttamme voitte myös hankkia talvivarustelun ajoneuvoonne.

Älä maksa turhasta

Voit ostaa iXR 5.0:n haluamallasi akkukapasiteetilla ja –ratkaisulla, joka sinulle parhaiten sopii. Jos jossain vaiheessa kuitenkin tuntuu, että haluat lisää toimintasädettä, voimme asentaa lisäakkujärjestelmän myöhemmin. Myös lisäakkuja voi ostaa lisää jälkikäteen. Päivität siis iXR 5.0:aa silloin, kun se sinulle sopii, etkä turhaan maksa liian suuresta akkukapasiteetista. Tuotteidemme päivitysmahdollisuudet ovatkin olleet pidettyjä asiakkaittemme keskuudessa.

Torille mustikoita ostamaan

Tai mansikoita tai perunoita… Aja vaikka toiseen kaupunkiin kahville. iXR 5.0:n avulla päivittäinen reviiri laajenee huimasti. Perustakaa kavereiden kanssa vaikka oma ”jurotiimi” ja ajelkaa yhdessä. JUROn omalla lisäakkujärjestelmällä edes toimintasäde ei tule ihan äkkiä ongelmaksi. Aja jopa 250km latauksella!

iXr 5.0 mukavaan ajoon

Tyylikäs tumma sisustus , tehokkaat Led-ajovalot sekä multimedialaite lisäävät mukavuutta entisestään. Ikkunat  aukeavat sähkökäyttöisesti ja ovissa on keskuslukitus kaukosäätimellä. Kylmällä ilmalla saat napsauttaa lämmöt päälle. Jos ulkona sataa pyyhkijä tuulilasissa hoitaa kyllä hommat.

Aja sateella tai pakkasella, kesäkuumalla tai räntäsateessa viihtyisästi tilavassa ohjaamossa yksin tai kaverin kanssa. iXR 5.0:ssa on tilava takapenkki, jossa pidempikin matkustaja mahtuu hyvin istumaan. Katso kuvat ohjaamosta tai tule testaamaan. iXR 5.0 on oikeasti tilava.

Moottori on ensiluokkaisen tehokas ja vääntävä,samalla taloudellineniXR 5.0:ssa on markkinoiden tehokkain moottori – 2,5 kW! Halusimme valita iXR 5.0:n mahdollisimman tehokkaan ja vääntävän mutta samalla taloudellisen moottorin koska pienemmät moottorit tuppaavat helposti hyytymään ylämäessä ja niiden huippunopeus saattaa jäädä jopa liian matalaksi. Moottori ja moottorin ohjainyksikkö on kuitenkin ohjelmoitu niin että kiihdytykset eivät ole liian rajuja, vaan iXR 5.0 lähtee liikkeelle reippaasti mutta pehmeästi.

Hoidamme rekisteröinnin puolestanne

iXR 5.0 täytyy rekisteröidä, koska se on mopo. Sinun ei sitä kuitenkaan tarvitse tehdä, vaan me hoidamme sen puolestasi. Toimitamme kaikki tuotteemme aina valmiina ajoon ja neuvomme käytössä. Koska iXR 5.0 on mopo sillä ei ole määräaikaiskatsastusta.

Edullinen ja helppokäyttöinen, täysin sähköllä toimiva

iXR 5.0 on erittäin helppo käyttöinen, vaikka et olisi ennen vastaavilla menopeleillä ajanutkaan. Väännät vain virrat päälle, käännät kahvasta ja maisema vaihtuu.

Jarruttaminen onnistuu jarrukahvoja painamalla.

Ahtaasta tilasta pääset helposti pois pakittamalla ja tässä kuljettajaa helpottaa iXR 5.0:n integroitu peruutuskamera.

Akkujen täyteen lataus ei maksa kuin joitain senttejä. Toimivaa, kätevää ja edullista menoa siis.

Juron ixr 5.0 tulee edullisemmaksi kuin auto

Seisooko pihallanne auto, jonka käyttö on melko olematonta ja silti kalliit vakuutusmaksut yms. syövät budjettia säännöllisesti – huolloista ja määräaikaiskatsastuksista puhumattakaan? Tässä tapauksessa JUROn iXR 5.0 voisi olla erittäin varteenotettava ja edullinen vaihtoehto.

Vuosikustannukset ovat vain murto-osa auton kuluista, iXR 5.0 onkin hyvä auton korvaaja esim. senioreille, joilla ei ole ajokorttia.

iXR 5.0 sopii hyvin kulkuvälineeksi kaupunkiin, joissa pienelle ajoneuvolle löytyy helposti parkkipaikka eikä isolle autolle ole tarvetta. Tai kodin ”kakkosautoksi”. 

Tai

ehkä asut taajaman ulkopuolella ja kaupassa olisi kiva käydä – myös silloin iXR 5.0 on sinulle ihanteellinen ajoneuvo.

Tyytyväisiä kommentteja ixr 5.0:sta

“Tämä on hieno. Ihan kuin auto, mutten tarvitse ajokorttia. Tämän minä ostan.”

Eräs asiakas iXR 5.0:n penkillä ja kaveri takapenkillä: ”Tämä on kyllä hieno ja tosi tilava, tämä me otetaan!”

Haluatko ostaa Ixr 5.0:n helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Helppoa ja kätevää.

Seuraa meitä

Seuraa meitä Facebookissa tulemme tekemään paljon videoita, joissa tuomme esille tuotteidemme hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi iXR 5.0:n  olemme tekemässä testin, jossa lähdemme hakemaan kahvimaitoa toisesta kaupungista ja palaamme takaisin, ilman akkujen latausta matkan varrella. Matka tulee olemaan noin 200–250 km!

Ei ärsyttävää höpöhöpö-asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa ja taas uutta asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista, meillä hommat hoidetaan toisin ja käytössänne on suora puhelinnumero yrittäjälle ja soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

Tiesitkö?

 Haluatko ajoneuvostasi uniikin ja muokata sitä jollain tavalla vaikkapa lempivärilläsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää toiveistasi.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk)25
Istumapaikkoja2
Toimintamatka (km)Vakiona noin 100, lisäakustolla jopa 250
Akkukapasiteetti (kWh)noin 4,2 , lisäakustolla jopa 9,9
Jännite (V)72
Huippunopeus (km/h)45
Pituus (cm)229
Leveys (cm)119
Korkeus (cm)146
Moottorin teho (W)2500
Rengas koko130/60-13 - 135/75-12
LatausNormaalista pistorasiasta n. 4-8 h
JarrutHydrauliset levyjarrut
ValotTehokkaat LED-valot
VetotapaTakaveto
TäysjousitettuKyllä
Avara moderni ohjaamoKyllä
PeruutuskameraKyllä
Multimediajärjestelmä jossa mm. radioKyllä
Iso LCD näyttöKyllä
Keskuslukitus kaukosäätimelläKyllä
SähköikkunatKyllä
LämminilmapuhallinKyllä
Avattava kattoikkunaKyllä
Avattava takaikkunaKyllä
Korotettu istuinkorkeusKyllä
Reilusti avautuvat ovetKyllä
TuulilasinpyyhkijäKyllä
Lataus mahdollisuus esim. puhelimelleKyllä
Mahdollisuus päivittää akustoa myös myöhemminKyllä

miten ixr 5.0 eroaa muista vastaavista

Myymme ajoneuvot jo valmiiksi paremmilla varusteilla, älä siis maksa liikaa, kun voit samalla rahalla saada parempaa. 

Meillä ajoneuvoon kuuluu markkinoiden tehokkain ja vääntävä moottori 2,5 kW! Lisäksi suuri akkukapasiteetti laadukkailla komponenteilla jo vakiona sekä mahdollisuus uudenlaiseen lisäakkutekniikkaan, jonka olemme itse suunnitelleet. Tämän avulla toimintasäde ja akkukapasiteetti voidaan moninkertaistaa.

Käy tutustumassa tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja laske kokonaiskustannukset – niistä tulee nopeasti suuri lasku maksettavaksi. Olemme varmoja, että meiltä saat laadukkaan ajoneuvon loisto-ominaisuuksilla varustettuna edullisemmin kuin mistään muualta.

Pidämme ilman turhia välikäsiä hinnat edullisina.

akkut ovat turvallisia ja pitkäkestoiset, niissä hyödynnetään meidän innovaatiotamme

Käytämme turvallisia, pitkäaikaisia ja laadukkaita akkuja, jotka ovat tuttuja mm. kännyköistä, kannettavista laitteista, sairaaloista ja vastaavista paikoista, joissa akuilta vaaditaan luotettavuutta.

Huippu-uutuus akkuratkaisu, joka rakennetaan Suomessa. iXR 5.0: ssa on suuri akkukapasiteetti jo vakiona, mutta nyt voit valita siihen haluamasi määrän irrotettavia lisäakkuja, jolloin toimintamatka nousee aivan uudelle tasolle. Aja vaikka 250 km tai enemmän, sinä päätät!

Lisäakut ovat kevyitä ja irrotettavia ja niissä on kantokahva. Lataat ne helposti vaikka kotona sisällä, kyläreissuilla tai kahvilassa, samaan tapaan kuin puhelimenkin, mukana tulevan laturin kanssa. Tämä on todellinen arjen helpottaja ja samalla voit tehdä pitkiäkin reissuja ajoneuvollasi.


Suomen pisin takuu ja Juro huoleton palvelu kaupanpäälle!

iXR 5.0 on niin laadukas, että annammekin sille Suomen pisimmän takuun 25 kk ja JURO Huoleton palvelun koko takuunajaksi kaupanpäälle (arvo 1250 euroa!).

Jos iXR 5.0:ssa ilmenee vikaa, huoltoautomme tulee korjaamaan ajoneuvon veloituksetta luoksenne jotta te voisitte keskittyä itse ajamiseen, se on palvelua se!

Kerro meistä muille, saat siitä palkan!

Jos olet tyytyväinen meidän tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuuli JURO sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

JälleenmyyntiarvoÄlä arvaile vaan kysy! Meiltä saat hinta-arvion käytetylle Juro-tuotteellesi nopeasti ja mahdollisuuksien mukaan voimme myös ostaa sen takaisin.

Miksi ostaa meiltä?

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet


 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse – apu ja neuvo ovat vain puhelinsoiton päässä ja soittaa voit vaikka yöllä.


 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita melkein 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta!


 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy
 • 

Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin


 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme. 

 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asiakkaitten luo, jolloin tuotteita on helppo testata. Näin säästämme kalliissa vuokrissa. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • 

Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähes tulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • 

Emme ole ulkoistaneet edes logistiikkaamme, toimitamme tuotteet itse ja ajovalmiina. Samalla opastamme asiakasta tuotteen käytössä.
 • 

Voit maksaa myös pienissä erissä osamaksulla

 • 
Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • 

Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla!

Tilaa iX1500 nyt JUROlta!

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme.

Soita 000 000 0000