fbpx

Huolto

suomen pisin takuu, jos tuoteeseen tulee vika tulemme korjaaman sen veloituksetta!

JURO HUOLETON: Palvelu jota Suomessa ei ole ennen nähty! Tuotteessa vika, soitto meille ja huoltoautomme on jo matkalla luoksenne, tämä kaikki täysin ilmaiseksi!

JURO Huoleton nyt kaupanpäälle kun ostat minkä tahansa senioriajoneuvon meiltä. Juro Huoleton  takaa huolettomat kilometrit sinulle ja ajoneuvollesi. 

Kun ostat senioriajoneuvon meiltä, sinun ei tarvitse miettiä miten viet ajoneuvosi huoltoon jos siihen tulee jotakin vikaa, vaan tulemme huoltoautolla luoksenne ja hoidamme korjaukset paikan päällä, jos tuote vaatii suurempaa korjausta järjestämme sille kuljetukset huoltokeskukseemme ja huollon valmistuttua toimitamme teille takaisin ilman lisämaksua! 

Huolto

Voit huoltaa JURO-tuotteitasi ympäri Suomen. Laitteemme on suunniteltu kestämään mm. hiiliharjattomat sähkömoottorimme ovat täysin huoltovapaita. Perus huoltotoimet onnistuvat helposti kuten jarrujen säädöt ja peräöljyjen vaihdot, voit siis huoltaa ajoneuvosi lähes missä tahansa pienkorjaamossa ympäri Suomen. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 0504413764 ja etsimme lähimmän huoltopisteen teille.

Selkeät ohjekirjamme neuvovat, miten ajoneuvosi pysyy kunnossa vielä vuosia takuuajan jälkeenkin.

Takuu

Saat kattavan Suomen pisimmän yli kahden vuoden JURO-takuun kaikkiin JURO-seniorisähköajoneuvoihin. Takuuasioissa voit olla yhteydessä suoraan meihin.

Takuu kattaa kaikki laitteeseen tulevat viat, kuluvia osia lukuun ottamatta. Sinun tulee vain käyttää JURO-sähköajoneuvoa käyttöohjekirjan ja takuuehtojen neuvomalla tavalla.

VARAOSAT

Koska teemme JURO-sähköajoneuvojen loppukokoonpanon, kauttamme saat tarvittavat varaosat helposti.

Soita 000 000 0000