fbpx

8 999,00 Sis. 24% ALV

JURO iXR7.0

8 999,00 Sis. 24% ALV

Suomen tehokkain mopo nimellisteho 4000w ! Erittäin hiljainen ja laadukas, toimintasäde jopa 250km! Uusitut tuplanapamoottorit, renkaan vaihto vie vain 5 min! Virran talteenotto vakiona.

 • iXR7.0 on Suomen tehokkain mopo
 • Vuonna 1985 ja sitä ennen syntyneet voivat ajaa ilman korttia
 • Edullinen käyttää ja ylläpitää
 • Kaksi 2000 w moottoria! yhteensä 4000 w tehoa!
 • Huippunopeus rajoitettu 45 km/h
 • Lataa normaalista pistorasiasta
 • Toimintamatka jopa 250km
 • Huippuvarustelu
 • Suomen pisin takuu 25kk ja JURO Huoleton palvelu kaupanpäälle (arvo 1250 euroa)

ET TARVITSE AJOKORTTIA

45km/h = Ei vaadi ajokorttia ennen vuotta 1985 syntyneiltä. Rekisteröity kahdelle henkilölle.

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja kesähelteillä sekä talvipakkasilla. Sisätiloissa matkustat mukavasti.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Suomen tehokkaimmat (4000W) napamoottorit pehmeällä liikkeellelähdöllä, erittäin hiljainen ajossa. Helppo käyttää.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Suuri akkukapasiteetti virran talteenotolla ja lisävarusteet jo vakiona. Latauksen hinta noin 30 senttiä. Markkinoiden paras hintalaatusuhde.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukkaat napamoottorit, ohjainyksiköt sekä akusto. JURO Huoleton palvelu tekee ajamisesta huoletonta.

TYYLIKÄS AUTON KORVAAJA

Moderni virtaviivainen muotoilu, tyylikäs ja tilava kokonaisuus, testeissä kyydissä ollut 4 aikuista. Kuin oikea auto.

lippulaivamallimme ixr7.0 on suomen tehokkain sähkömopo

Huippu-uutuus JURO iXR7.0 on sähkömopojen Bentley, koe liikkumisen vapaus tyylillä ja väännöllä joka ei jätä ketään kylmäksi. iXR7.0 rekisteröidään mopoksi, joten ennen vuotta 1985 syntyneet voivat ajella sillä ilman ajokorttia.

iXR7.0 lippulaivamallillamme hoidat päivittäiset menot näppärästi silloin kun itse haluat. Suomen tehokkaimmat napamoottorit joiden yhteisnimellisteho on huikeat 4000w takaavat sujuvan, vääntävän ja erittäin hiljaisen ajon. Kaksi erittäin laadukasta moottoria vievät sinut ja ystäväsi perille vaikka vastaan tulisi isompikin mäki.

iXR7.0 toimii täysin sähköllä ja sen toimintamatka on lisäakuilla jopa 250 km. Voit ladata iXR7.0:n normaalista pistorasiasta, eikä akkujen täyteen lataus maksa kuin muutamia kymmeniä senttejä. Ylläpito on kaikin puolin erittäin edullista, eikä iXR7.0 mallia tarvitse edes määräaikaiskatsastaa.

Tilaa oma ixr7.0 nyt, sillä nämä viedään käsistä!

modernin tyylikäs muotoilu

JURO iXR7.0 on muotoiltu tyylikkään virtaviivaiseksi ulkoapäin kuin nykyaikaiset autot sekä tilavaksi sisältä. Ajajan on helppo nousta autoon ja autosta pois. Pää ei osu kattoon ja penkin hyvillä säädöillä on myös pitkien kuskien miellyttävä matkustaa.

Tyylikäs tumma sisustus, iso kosketus LCD-näyttö, peruutuskamera sekä multimedialaite lisäävät mukavuutta entisestään. Ikkunat aukeavat sähköisesti ja kylmällä ilmalla lämmöt menevät päälle nappia painamalla. Jos ulkona sataa pyyhkijä tuulilasissa hoitaa kyllä hommat.

Mukaan voit ottaa myös kaverin sillä JUROn iXR7.0 mallissa on takapenkki. iXR7.0 sopiikin hyvin ympärivuotiseen käyttöön aivan kuten normaali auto. Saatavilla on lisäksi talvirenkaat, jotta pito ei lopu edes talvella.

kaksi tehokasta, äärimmäisen hiljaista napamoottoria

Halusimme valita iXR7.0 malliin laadukkaat moottorit jotta meno sujuisi jouhevasti, iXR7.0 mallissa onkin peräti kaksi 2000wattia sähkömoottoria joka antavat yhteistehoksi mukavat 4000wattia.  Moottorit ja moottoreiden ohjainyksiköt on kuitenkin ohjelmoitu niin että kiihdytykset eivät ole liian rajuja, vaan iXR7.0 lähtee liikkeelle reippaasti mutta pehmeästi. Olemme testanneet monia markkinoilla olevia malleja, napamoottorimalleissa on ollut suuria ongelmia mäennousukyvyn ja liikkeelle lähdön kanssa. Otimme tämän huomioon uusitussa iXR7.0 mallissa ja ylilastasimme ajoneuvon niin että kyydissä oli 4 aikuista miestä joiden yhteispaino oli 350kg! iXR7.0 nousi mäet hienosti, myös liikkeellelähtö keskeltä mäkeä onnistui vaivatta.

Mitä muita eroja ixr7.0 mallissa on verrattuna muihin?

iXR7.0 malli on erittäin hiljainen ja ohjaamossa ollessa voisikin luulla olevansa oikeassa autossa. Ohjaamo on todella tilava ja kyytiin on helppo nousta riittävästi avautuvien ovien johdosta, ovet avautuvat 65 astetta ja sulkeutuvat tiiviisti sillä ne on tehty metallista. Kyytiin voi hyvin ottaa kaverin tai ruokaostokset, sillä iXR7.0 on rekisteröity kahdelle.

Näkyvyyttä ulos on parannettu mm. yhdellä isolla sivuikkunalla monen pienen ikkunan sijaan.

Ja tietysti tieto siitä että ajoneuvolla voidaan ajaa jopa 250km latauksella, miellyttää monia asiakkaitamme.

iXR7.0 valmistetaan tehtaalla jolla on vuosikymmenien kokemus sähköajoneuvoista, joten voitte olla varmoja tuotteen laadusta.

 Huippunopeus iXR7.0 mallissa on rajoitettu 45km/h.

 

 

 

 

 

parannettu jarrutusjärjestelmä

Halusimme tehdä iXR7.0 mallista mahdollisimman turvallisen myös jarrujärjestelmän suhteen. 

iXR7.0 mallisita löytyy jarrukahvat molemmilta käsiltä sekä jarrupoljin, kun mitä tahansa jarrua painaa kaikki pyörät jarruttavat eikä vain taka- tai eturengas jolloin sivuluisun riski pienenee.

iXR7.0 mallista löytyy tietysti myös erillinen seisontajarru parkeesausta varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uusitut moottorit ja moottoreiden kiinnitykset

Sertifioimme uuden iXR7.0 mallin moottoreiden tehon ja uudistetun kiinnityksen johdosta täysin uudelleen. Vanhemmissa vastaavissa malleissa napamoottori toimi myös ajoneuvon takavanteena ongelmaksi muodostui renkaiden vaihto, joka oli niin työläs että edes rengasliikkeet eivät niitä suostuneet vaihtamaan. 

iXR7.0 mallissa on erillinen takavanne joka on kiinni napamoottorissa neljällä pultilla, samaan tapaan kuin autoissakin. iXR7.0 mallin renkaan vaihto sujuukin erittäin nopeasti ja helposta noin viidessä minuutissa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uudistetut ohjainyksiköt virran talteenotolla

Koska iXR7.0 mallissa on kaksi napamoottoria, myös moottoreiden ohjainyksiköitä on kaksi.

Uudistimme moottoreiden ohjainyksiköt, yksi merkittävä ja paljon kysytty ominaisuus onkin, että kun päästätte kjaasusta iXR7.0 alkaa generoimaan liike-energiaa ja lataamaan akustoa ajonaikana jolloin toimintasäde kasvaa entisestään. Virran talteenottoa voidaan säätää, käytännössä talteenottoa ei edes ajaessa huomaa. 

iXR7.0 mallin muitakin parametrejä voidaan säädellä suoraan ohjelmiston kautta esimerkiksi. Väännön voimakkuus, nopeus yms.

Sport ja eco vaihteet

iXR7.0 mallissa on kaksi eri ajotilaa sport ja eco. Kun maasto on tasaista eikä maksimitehoja tarvita voitte ajaa taloudellisesti eco vaihteella jolloin toimintasäde kasvaa, jos taas kyydissä on paljon painoa ja edessä jyrkkä mäki saatte sport ajotilassa ajoneuvosta kaikki tehot irti ja mäen nousut sujuvat mallikkaasti.

ixr7.0 malliin kuuluu vakiona laadukkaita lisävarusteita

Meillä ajoneuvoon kuuluu laadukkaat moottorit jotka tuottavat 4000watin voiman! Suuri akkukapasiteetti laadukkailla komponenteilla, sisätilanpuhallin myös lämmityksellä, peruutuskamera, avaimeton käynnistys, keskuslukitus, kattotelineet, integroitu latauspiste, radio, bluetooth, sähköikkunat sekä suuri kosketusnäyttö jolta ajoneuvon toimintoja voidaan säätää, puhelimen latauspiste, avattavat katto- ja takaikkuna, pyyhkijä pissapojalla yms.

JURO iXR7.0:ssa on lisäksi alumiinivanteet ja led-valot sekä levyjarrut.

iXr7.0 on edullisempi kuin auto

Seisooko pihassanne auto, jonka käyttö on melko olematonta ja silti kalliit vakuutusmaksut yms. syövät budjettia säännöllisesti, huolloista ja määräaikaiskatsastuksista puhumattakaan? JURO iXR7.0 voisi olla erittäin varteenotettava ja edullinen vaihtoehto.

iXR7.0:n vuosikustannukset ovat vain murto-osan auton kuluista. Akut lataat kätevästi normaalista pistorasiasta muutamalla kymmenellä sentillä, jos olet syntynyt ennen vuotta 1985 voit ajaa ilman ajokorttia. iXR7.0 onkin hyvä auton korvaaja esimerkiksi senioreille, joilla ei ole ajokorttia.

iXR7.0 sopii hyvin kulkuvälineeksi kaupunkiolosuhteissa, joissa pienelle ajoneuvolle löytyy helposti parkkipaikka. Tai kodin ”kakkosautoksi”. Ehkä asut taajaman ulkopuolella ja kaupassa olisi kiva käydä – myös tuolloin iXR7.0 on sinulle ihanteellinen ajoneuvo.

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat

”Ostimme JURO sähköajoneuvon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä, tuote toimitettiin luvattuna päivänä ja JUROn työntekijät antoivat paikanpäällä vielä käyttökoulutuksen. Nyt pääsemme hoitamaan päivittäiset kaupassa käynnit hienosti.”
Marko K Helsinki

” Mukava ajaa eikä haittaa vaikka sää olisi huono. Huoltopalvelu toimii hienosti ja nopeasti”
Asko T Oulu

” Ostimme vaimoni kanssa ajoneuvon JUROlta koska menetin ajokortin, oli hienoa että otitte vanhan automme vaihdossa. 
Kaikki sujui mallikkaasti koeajosta lähtien, nyt käytämme ajoneuvoa päivittäin, mahdumme molemmat hienosti kyytiin ja tilaa jää vielä myös kauppakasseille. Kun tuulilasinpyyhkijässä ilmeni vika, soitin JUROn huoltonumeroon ja huoltoauto tuli korjaamaan pyyhkijän jo seuraavana aamuna meidän koti pihalle, olemme erittäin tyytyväisiä.”
Mauri A Kuopio

”Valitsin JUROn suuren toimintasäteen ja loistavan huoltopalvelun takia, en ole katunut.”
Mari K Kajaani

” Ajoneuvo on toiminut niin kuin pitää, yllätyin kuinka helppoa laitteen käyttö oli. Päivittäiset kauppareissuni hoituvat vaivattomasti.”
Kirsi H Imatra

”Erinomainen palvelu ja laadukas laite, ajan itse päivittäin. Hienoa että pystyitte muokkaamaan ajoneuvoa juuri minun tarpeisiin sopivaksi.”
Seppo H Hämeenlinna

”Ennen ostoa en tiennyt sähköajoneuvoista mitään, oli kuitenkin helppoa ja turvallista ostaa kun sovimme koeajon omalle pihallemme. Siinä pystyi hienosti koittamaan erilaisia malleja samalla kerralla ja minullekin löytyi se sopivin malli. Mukava arjen helpottaja.”
Marja H Vaasa

” Mahtava peli ja huoltopalvelu toimii, en vaihtaisi pois.”
Janita K Rovaniemi

” Lääkäri vei ajokortin keväällä, sovin koeajon JUROn kanssa kotiosoitteeseeni ja muutaman viikon harkinnan jälkeen tilasin sen. Olen ollut tyytyväinen, asun todella jyrkän mäen päällä mutta hienosti nousee mäen ylös. Iso plussa suuresta toimintasäteestä ja siitä että ottivat vanhan autoni vaihdossa.”
Jari R Jyväskylä

”Luovuin ajokortista sairauteni takia, tällä pääsen näppärästi ja edullisesti hoitamaan joka päiväiset asiat.”
Tero K Imatra

” JURO oli helppo päätös pitkän takuun ja huoltopalvelun johdosta. He kävivät koeajattamassa minut kotipihalla ja kun tilasin ajoneuvon he toimittivat sen itse ajovalmiina kotiini ja neuvoivat käyttöönotossa. Ajan lähes päivittäin, mukava käydä asioilla vaikka ulkona olisi huono keli.”
Mikko P Turku

ei höpöhöpö asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista. Meillä hommat hoidetaan toisin ja saatte käyttöönne suoran puhelinnumeron yrittäjälle, soittaa voi aina kuin siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk)25
Istumapaikkoja2
Jännite (V)60
Toimintasäde (km)Vakiona 60-92
Lisäakustolla jopa 250
Akun kapasiteetti (kWh)Vakiona 3,48
Lisäakustolla jopa 17
Huippunopeus (km/h)45
Pituus (cm)230
Leveys (cm)119
Korkeus (cm) 152
Moottorin teho (W) 2x2000 yhteensä 4000
Rengaskoot135/70r12 130/60-13
ValotTehokkaat LED-valot
VetotapaTakaveto
Ajo-ohjelmat sport ja ecoKyllä
Virran talteenottoKyllä
Äänentoistojärjestelmä mm. radiollaKyllä
Lämminilmapuhallin Kyllä
SähköikkunatKyllä
Pyyhkijä pissapojallaKyllä
Keskuslukitus kaukosäätimelläKyllä
Avaimeton käynnistysKyllä
Lataus mahdollisuus esim. puhelimelleKyllä
Hydrauliset levyjarrutKyllä
LatausLadataan normaalista pistorasiasta n. 4-8h
Integroitu peruutuskameraKyllä
Moottorin tyyppi2 x synkronoitu magneettinen vannemoottori

miksi ostaisit meiltä?

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet


 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse


 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita jopa 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta!


 • Arvostettu brändi, jonka arvo säily
 • 

Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin


 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme. 

 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asiakkaitten luo, jolloin tuotteita on helppo testata. Näin säästämme kalliissa vuokrissa. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • 

Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähes tulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • 

Emme ole ulkoistaneet edes logistiikkaamme, toimitamme tuotteet itse ja ajovalmiina. Samalla opastamme asiakasta tuotteen käytössä.
 • 

Voit maksaa myös pienissä erissä osamaksulla

 • 
Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • 

Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla

Tilaa iXr7.0 nyt JUROlta!

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Käy tutustumassa tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja laske kokonaiskustannukset – niistä tulee nopeasti suuri lasku maksettavaksi. Olemme varmoja, että meiltä saat laadukkaan ajoneuvon Suomessa vaaditulla sertifikaateilla ja loisto-ominaisuuksilla varustettuna edullisemmin kuin mistään muualta.

Pidämme ilman turhia välikäsiä hinnat edullisina. Myös huollot ja varaosat hoituvat näppärästi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Soita 000 000 0000