fbpx

Lisävarusteet

Päivitä Juro sähköajoneuvoa

JURO-sähköajoneuvoihin on saatavilla hirmuinen määrä erilaisia lisävarusteita, vaikka myymmekin tuotteemme jo valmiiksi lisävarusteltuina on kauttamme mahdollista päivittää JURO sähköajoneuvoa oman mielenne mukaan.

LISÄAKUSTOT

Monet ajoneuvomme on mahdollista varustaa irrotettavilla akustoilla, joita on kätevä ladata vaikkapa kotona sisällä, kauttamme voit ostaa lisää akkuja, jos haluat ajoneuvollesi lisää toimintasädettä. Voimme myös lisätä lisäakkuvalmiuden jälkikäteen.

AKKULÄMMITTIMET

Jos ajoneuvosi on varustettu kiinteällä geeliakustolla voimme varustaa sen akkulämmitimellä joka auttaa akkua toimimaan paremmin talvella.

TALVIRENKAAT JA VANTEET

Jos haluat ajaa JURO ajoneuvollasi myös talvella saatat haluta siihen talvirenkaat ja vanteet. Myös ne hoituvat kätevästi kauttamme.

SUOJAPEITTEET

Voit halutessasi suojata pihalla olevan JURO ajoneuvosi suojapeitteellämme. LISÄLUKOT JURO ajoneuvot on varustettu lukolla jo vakiona, jos kuitenkin haluat lisälukitusta ajoneuvollesi voit tässäkin asiassa kääntyä puoleemme.

LISÄLUKOT

JURO ajoneuvot on varustettu lukolla jo vakiona, jos kuitenkin haluat lisälukitusta ajoneuvollesi voit tässäkin asiassa kääntyä puoleemme.

JOTAIN MUUTA?

Jäikö jotain luettelematta? Varmasti. Mitä tarvitsetkin ota yhteyttä!
Soita 000 000 0000