fbpx

Juro

2 299,003 099,00 Sis. 24% ALV

Huippu-uutuus JURO-senioriskootteri on nimikkomallimme ja senioriskoottereiden aatelistoa. JUROn suunnittelussa keskeisimmät arvot ovat olleet turvallisuus, helppokäyttöisyys sekä mahtava design.

 • JUROlla ajat 25 km/h
 • Et tarvitse ajokorttia
 • Yhdellä latauksella ajat jopa 150 km
 • Luokkansa suurin akkukapasiteetti jopa 3,6 kWh!
 • Ainoana maailmassa, maailman tyylikkäin senioriskootteri
 • Irrotettavat salkkuakut, ota akku irti ja lataa vaikka sisällä

ET TARVITSE AJOKORTTIA

25km/h= Ei alaikärajaa, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja joka säässä myös talvella. Testattu yli kunnolla ympäri vuoden ennen myynnin aloitusta.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Markkinoiden suurin toimintamatka jopa 150 km. Ota akku irti ja lataa vaikka kotona. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Yksinoikeudella vain JUROlta.

TYYLIKÄS menopeli

Katseita kääntävällä upealla ajoneuvolla hoidat niin pitkät kuin lyhyetkin päivittäiset matkat.

Kätevästi ja edullisesti kaikkialle

Huippu-uutuus JURO-senioriskootteri on senioriskoottereiden aatelistoa. JUROn suunnittelussa keskeisimmät arvot ovat olleet turvallisuus, helppokäyttöisyys sekä mahtava design.

JUROlla käyt kätevästi kaupassa, torilla, ystäviä tapaamassa, harrastuksissa ja oikeastaan missä tahansa – kätevästi ja edullisesti. Ajaa voit siellä missä polkupyörälläkin ja akkujen lataaminen täyteen maksaa vain muutamia kymmeniä senttejä.

Tilaa oma Jurosi nyt, sillä nämä viedään käsistä!

JURO on helppokäyttöinen menopeli

Olemme tehneet suuren työn niin suunnittelun kuin toteutuksenkin suhteen Suomessa.

Tyytyväisenä voimmekin kertoa, että JURO-senioriskootterissa on penkin alla helposti irrotettava kevyt, salkkumallinen akku, jonka voi ajon jälkeen ottaa irti ja ladata kotona sisällä.

Juron akun lataat kätevästi kotona

Ei siis enää painavia ja vanhanaikaisia lyijy- tai geeliakkuja, joiden lataaminen esimerkiksi kerrostaloasujalle voi olla erityisen haastavaa.

JURO-senioriskootterin voi siis ladata näppärästi kotona sisällä optimilämpötilassa. Jos ajat ympärivuotisesti, enää ei ole tarvetta kalliille akkulämmittimille. Akku on kevyt ja se yhdistetään skootteriin yhdellä normaalilla sähköpistokkeella. Et siis tarvitse suuria voimia tai sähköasentajan taitoja ladataksesi akkua – kaikki on suunniteltu helpoksi sinua varten.

Halutessasi voi myös ladata JUROn pihalla ottamatta akkua irti.
Skootterissa on kiinteä pistoke tätä varten.

Yhdellä latauksella ajat jopa 150 kilometriä!

Käyttämämme akut ovat turvallisia ja ne ovat tietysti varustettu vaadittavilla turvallisuussertifikaateilla. 

Kun haluat lähteä ajamaan JUROlla painat vain virrat päälle ja väännät ”kaasua”. Helppoa kuin heinänteko.

Maksiminopeuden voi kätevästi valita kolmesta eri nopeusvaihtoehdosta yhdellä sormen painalluksella.

JUROsta löytyy myös pakki, joka helpottaa käyttöä monessa tilanteessa.

Design on se mistä JUROn tunnistaa

Haluamme tarjota sinulle täysin uudenlaisen, modernin senioriskootterin. Tavoitteenamme JUROn suunnittelussa oli, että JURO ei näyttäisi perinteiseltä senioriskootterilta, vaan upealta menopeliltä, jonka kyytiin on mukava nousta.

Asiakkaidemme suusta

”Onpa tyylikäs”

 ja

 ”hienoa! JURO ei näytä samalta kuin kaikki muut, upean näköinen peli”

upea mittaristo

Suuresta LCD-näytöstä voit tarkastella nopeutta, akun varaustasoa, kuljettua matkaa sekä kokonaiskilometrimäärää. Myös valojen ja pakin toiminta näkyy näytöllä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on erittäin tärkeä asia, kun kyseessä on sähköinen laite. JURO-senioriskootterin onkin tarkastanut riippumaton ja arvostettu Tüv-sertifiointilaitos.

JUROssa on tehokkaat jarrut, ja jarruttaa voi normaalisti jarrukahvoista sekä jalalla jarrupolkimesta tai vaikkapa molemmista samaan aikaan. Tämä on hieno lisä tilanteessa, jossa esimerkiksi puristusvoima käsistä on heikentynyt. Jos jätät JUROn mäkeen, seisontajarru pitää sen paikoillaan.

Tehokkaat valot edessä ja takana, vilkut sekä töötti kuuluvat jokaiseen JURO-senioriskootteriin.

Kun menet asioillesi, painat vain avaimestasi lukituksen päälle ja näin varashälytinjärjestelmä aktivoituu. Jos JUROa yrittää varastaa, kovaääninen varashälytin aktivoituu ja moottori lukittuu eli JUROa ei voi silloin esimerkiksi työntämällä varastaa.

JURO-senioriskootterin suorituskyky on täysin omaa luokkaansa

JUROssa on erinomainen siniaaltosähkömoottori sekä sitä varten täydellisesti optimoitu ohjausyksikkö. Olemme laittaneet testeissämme JUROn kovalle koetukselle monella eri tavalla. JURO on hoitanut hommansa niin pakkasilla kuin kesällä. JUROn lastauskyky on myös huikea – tarkemmin sanottuna 173 kg! Tästä huolimatta olemme ylilastanneet JUROn testeissämme ja edelleen suorituskyky on säilynyt, ja esimerkiksi kaikki mäennousut on JURO suorittanut loistavasti.

Kovista suorituksista ja väännöstä huolimatta liikkeelle lähtö on mukavan pehmeä eikä liian raju – JURO ei siis lähde käsistä kiihdytyksissä.

juro-sahkoskootteri-1

Ylivoimainen akkukapasiteetti jopa 3,6 KWh!

Toimintamatka on JUROssa täysin ylivoimainen muihin senioriskoottereihin nähden. Jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella!

Olemme huomanneet, että moni myyjä ilmoittaa toimintamatkan kilometreinä, mutta käytännössä se ei kerro vielä mitään. Kun tarkastelet toimintamatkaa, on syytä katsoa akkua ja sen kykyä varastoida energiaa. JUROssa se on maksimissaan 3,6 kWh! Meillä voit valita aluksi senioriskootterin pienemmällä toimintasäteellä, ja jos huomaat, että tarvitsetkin lisää toimintasädettä, voimme helposti lisätä sitä. Sinun ei siis tarvitse maksaa varmuuden vuoksi liian isosta akusta.

Laadukas moottori ja ohjainyksikkö

Suuri akkukapasiteettikaan ei vielä ole tae pitkästä matkasta. Sää, renkaat, ajotyyli sekä kuljettajan ja kuorman paino ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat toimintamatkaan. Myös huonosti optimoitu moottori voi viedä akkua merkittävästi.

JURO-senioriskootterin laadukas moottori ja ohjainyksikkö on yhdistelmä suorituskykyä mahdollisimman tehokkaasti. Käyttämämme siniaaltomoottori tekee pehmeämmän jatkuvaa vääntöä tarjoavan sähkönkäyrän verrattuna muihin sähkömoottoreihin. Nämä ovat tekijöitä, joita ei näe päällepäin, mutta jotka tuntee, ja joita voi myös oikeanlaisilla laitteilla mitata.

JUROn akkuteknologia on vertaansa vailla

Käytämme akkuja, joita käytetään yleisesti monissa arjen laitteissa, kuten sähköautoissa, työkaluissa, puhelimissa ja muissa laitteissa, joissa keveydestä, suuresta energian varastointikapasiteetista ja helppokäyttöisyydestä on hyötyä.

Yleisesti myynnissä olevissa senioriskoottereissa on vanhanaikaiset lyijyakut tai lyijygeeliakut. Niiden ongelma on suuri paino, huono kapasiteetti ja säilyvyys. Monesti niillä päästään huomattavasti lyhyempiä etäisyyksiä kuin luvataan. Niitä myös joudutaan vaihtamaan huomattavan usein. Vanhanaikaisia akkuja voidaan ladata noin 200 kertaa, jonka jälkeen niistä tulee ongelmajätettä.

Meidän käyttämämme akut voidaan ladata jopa yli 1000 kertaa. Niissä ei ilmene muisti-ilmiötä eli akun koko kapasiteetti on koko ajan paremmin käytettävissä.

Akkumme ovat myös kevyitä ja irrotettavia, joten niitä on helppo ladata vaikka kotona tai kahvilassa kahvia juodessa, jos tarve vaatii. 

Akut kestävät jopa 10 kertaa lyijyakkua kauemmin

Akkuja voidaan ladata hyvin epäsäännöllisesti verrattuna perinteisiin. Ylivoimainen helppous, pitkä säilyvyys ja loistava energian säilytyskyky tekevätkin näistä parhaan vaihtoehdon senioriskootteriin. Oikein käytettyinä akut kestävät jopa yli 10 kertaa lyijyakkua kauemmin. Tämä ominaisuus tuo huomattavia säästöjä.

JUROssa on tilavat säilytysratkaisut

Halusimme alusta asti JUROsta arjen kulkuneuvon moniin erilaisiin tilanteisiin – tästä johtuen säilytystila oli otettava hyvin huomioon. JUROssa on säilytystilaa edessä pienille tavaroille, vaikkapa käsilaukulle ja vesipullolle.

käsintehty takalaatikko

Penkin alta paljastuu jo huomattavasti suurempi lokero esimerkiksi ruokakasseille.

Suurin kuljetuskapasiteetti löytyy paraatipaikalta penkin takaa. Tämä on lukittava säilytyslaatikko, jonka valmistamme itse omalla pajalla Hämeessä. Puulaatikko valmistetaan vajaasärmäisestä laudasta, jotta saadaan hieman luonnetta ja uniikkiutta lopputulokseen.

Halusimme yhdistää moderninnäköisen senioriskootterin ja vanhanajan panoslaatikon luontevasti yhteen. Tuloksena oli tyylikäs, tietynlaista suomalaista juroutta huokuva yhdistelmä, joka kerää ihailevia katseita.

Teemme laatikon perusmittojen mukaan, mutta halutessasi laatikon kokoa voi myös muuttaa ja se voidaan eristää, jolloin esimerkiksi kylmät kauppaostokset säilyvät hyvinä kesäkuumalla eikä kotiin ole kiire.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk) 25
Istumapaikkoja 1
Toimintamatka (km) Jopa 150, vakiona n. 50
Huippunopeus (km/h) 25
Moottori Huoltovapaa siniaalto
Pituus (cm) 155
Leveys (cm) 68
Korkeus (cm) 110
Renkaat 3.0-8
Akku Irrotettava Litiumakku vakiona
Mahdollisuus päivittää myöhemmin Kyllä
PeruutusvaihdeKyllä
Tehokkaat LED-ValotKyllä
Käsintehty lukittava säilytyslaatikkoKyllä
Levyjarru, myös jalkajarruKyllä
TasauspyörästöKyllä
TäysjousitettuKyllä
Vetävät pyörätTakaveto
SivupeilitKyllä
Säilytystila istuimen allaKyllä
Laadukas penkki, nostettavilla käsinojillaKyllä
Mahdollisuus eristää takasäilytystilaKyllä
HUOM! Nimikko mallimme huippuominaisuuksilla jota et saa kuin JUROlta.

haluatko testata ennen ostoa? onnistuu

Olemme yrittäjävetoinen ja palvelualtis yritys. Jos haluat testata tuotteitamme ennen ostoa, se onnistuu myymälässämme sekä erinäisissä tapahtumissa. Ellet pääse luoksemme, voimme tulla myös teidän luokse, jolloin pääset koeajamaan vaikka omalla kotipihalla ja naapurustossa. Käyntimme ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Sovi tapaaminen nyt.

ei ärsyttävää höpöhöpö asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista. Meillä hommat hoidetaan toisin ja saatte käyttöönne suoran puhelinnumeron yrittäjälle, soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

miksi ostaisit meiltä? tässä muutama syy.

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset laitteet
 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse.
 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita melkein 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta.
 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy.
 • Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin
 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme.
 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asikkaitten luo, joilloin tuotteita on helppo testata. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähestulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • Voit maksaa pienissä erissä osamaksulla.
 • Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla
sahko-skootteri-edullinen-juro

Mitä enää odotat?

Tilaa oma JUROsi ja nauti sen tuomasta ylivoimaisesta laadusta sekä palvelustamme myös ostoksen tehtyäsi. Jos kiinnostuit, käy lukaisemassa myös tarinamme, jossa kerromme lisää toiminnastamme ja alkutaipaleestamme.

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme osoitteeseen xxx

Tutustu muihin tuotteisiin

Soita 000 000 0000