fbpx

Juro NALLE 1300

2 090,002 890,00 Sis. 24% ALV

Luotettava ja helppokäyttöinen Nalle 1300 senioriskootteri tehokkaalla 1000 wattisella moottorilla. Aja jopa 100km yhdellä latauksella! JURO huoleton palvelu ja automaattijarrut tekevät ajamisesta turvallista ja huoletonta!

 

 • Helppo ja edullinen käyttää
 • Ei ajokorttia, ei rekisteröintiä
 • Huippunopeus 25km/h
 • Toimintamatka jopa 100km
 • Plus mallissa automaattiset jarrut sekä JURO huoleton palvelu kaupanpäälle! ( Jos tuotteeseen tulee vika, huoltoautomme tulee korjaamaan tuotteen veloituksetta luoksenne koko takuuaikana! Arvo erikseen ostettuna 1250Euroa)
 • Suomen pisin takuu 25kk

ET TARVITSE AJOKORTTIA

25km/h = Ei alaikärajaa, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Aja joka säässä myös talvella.

MUKAVA JA TURVALLINEN

Tehokas moottori pehmeällä liikkeellelähdöllä.

EDULLISTA AJOA JA YLLÄPITOA

Erittäin suuri akkukapasiteetti, aja jopa 100 km. Latauksen hinta noin 20-40 senttiä.

LUOTETTAVA JA UNIIKKI

Laadukas moottori, ohjainyksikkö sekä akusto. Markkinoiden paras hintalaatusuhde.

TYYLIKÄS menopeli

Modernilla ja tyylikkäällä ajoneuvolla hoidat niin pitkät kuin lyhyetkin päivittäiset matkat.

Laadukas senioriskootteri nyt huippuhintaan!

Nalle 1300 on erittäin helppokäyttöinen, väännät vain kahvasta ja Nalle liikkuu eteenpäin. Huippunopeus on 25 km/h, ja halutessasi voit valita myös hitaamman nopeusalueen napin painalluksella. Nallesta löytyy totta kai myös pakki.

Halusimme varustaa nalle 1300 markkinoiden tehokkaimmalla 1000 watin moottorilla, joka takaa sen, että meno sujuu, vaikka vastassa olisi isompikin mäki. Voit ajaa niin maastossa kuin kadullakin pehmeästi ja vakaasti. Nalle on ohjelmoitu siten, ettei kiihdytys ole liian äkäinen vaan lähtö tapahtuu reippaasti, mutta pehmeästi.

PLUS mallissa lisänä tupla-akusto, automaattinen jarru sekä JURO huoleton palvelu koko takuu ajaksi!

juro-nalle1300

Tilaa oma Jurosi nyt, sillä nämä viedään käsistä!

Mukava penkki

Kyytiin on helppo nousta kääntyvien käsinojien ansiosta. Penkistä löytyy myös syvyyssäätö. Penkki toimii kuin parempikin nojatuoli, siinä on hyvä istua ja vaikka ottaa pienet torkut sillä selkänojan voi myös kallistaa.

Luotettava nalle

Aja ostoksille, harrastuksiin tai lähde muuten vain ajelulle säässä kuin säässä, Nalle 1300 vie kyllä perille! Ajaa voit siellä missä polkupyörälläkin, lisäksi moneen kauppaan voi nykypäivänä ajaa sisään Nallen kanssa!

Eikä siinä vielä kaikki

Mukaan tulee lukittava takalaatikko, jonne ostokset on helppo laittaa. Myös penkin alla on suuri säilytystila tavaroille.

Turvallisuus

Levyjarru edessä sekä tehokkaat jarrut takana ovat jokaisessa Nalle-senioriskootterissa vakiona tietenkin. Nallesta löytyy myös erittäin tehokkaat valot. PLUS mallissa lisänä turvallisuutta parantavat automaattijarrut, päästät kaasusta ja Nalle jarruttaa automaattisesti, toimii myös automaattisena käsijarruna joten voit pysäköidä Nallen vaikka mäkiseen mastoon ja Nalle pysyy paikoillaan. 

Automaattisetjarrut ovat erinomainen lisä jos puristusvoima käsissä on heikko tai jos haluat vain panostaa turvalliseen ajoon. Nallessa on myös vapaa vaihde joten liikuttelu ilman virtaa esim. ahtaassa varastossa onnistuu myös.

Tyylikäs ja moderni

Nalle 1300 muotoilu on mykistävän upea. Moderni ja virtaviivainen skootteri kääntää varmasti katseet kaupungilla.

”On tällä kiva ajella, tällainen mulle täytyy hommata”
Asiakas koeajon jälkeen.

Lataus

Nallen lataat kätevästi siihen integroidusta latausportista, normaalista pistorasiasta eikä akkujen täyteen lataus maksa kuin 20-40 senttiä. 

Edullinen ja helppokäyttöinen, täysin sähköllä toimiva

Nallea on erittäin helppo käyttää, vaikka et olisi ennen vastaavilla menopeleillä ajanutkaan. Väännät vain virrat päälle, käännät kahvasta ja maisema vaihtuu.

Pysähtyminen onnistuu jarrukahvoista painamalla. PLUS mallissa myös automaattisesti päästämällä irti kaasukahvasta.

Ahtaasta tilasta pääset helposti pois pakittamalla.

markkinoiden pisin takuu

Nalle 1300 sähköskootteri on niin laadukas, että annammekin sille markkinoiden pisimmän takuun 25 kk. Plus mallissa mukana JURO huoleton palvelu koko takuuajan. Jos tuotteeseen tulee vika, huoltoautomme tulee korjaamaan Nallen veloituksetta luoksenne, tällaista palvelua et muualta saa.

Torille mustikoita ostamaan

Tai mansikoita tai perunoita… Aja vaikka toiseen kaupunkiin kahville. Nallen kanssa päivittäinen reviiri laajenee huimasti. Perustakaa kavereiden kanssa vaikka oma ”jurotiimi” ja ajelkaa yhdessä. Nallen suurella akkukapasiteetilla kelpaa ajella vähän pidempääkin matkaa.

Lataa samalla kun ajat

Onko puhelimestasi akku loppu? Voit ladata puhelimesi USB-pistokkeesta ajon aikana.

Aja myös talvella

Nallella se ei ole ongelma. Tuotteemme toimivat hienosti myös talvella, se on testattu. Nalle voidaan varustaa myös akkulämmittimellä joka pitää akut lämpiminä jopa kovilla pakkasilla. Kauttamme voit hankkia myös talvirenkaat.

vaadi palvelua! meiltä saat sitä!

Kun joka paikassa palveluita supistetaan niin meillä tehdään toisin. Perheyrityksenä pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, teemme muun muassa paljon kotikäyntejä jolloin tuotteitamme pääsee testaamaan rauhassa ja tutussa ympäristössä, PLUS malliin tarjoamme mukaan JURO Huoleton palvelun koko takuuajaksi joten jos Nalleen tulee vika lähetämme luoksenne huoltoautomme ja mekaanikkomme joka korjaa tuotteen ja tietysti täysin veloituksetta! Palveluumme ollaankin oltu erittäin tyytyväisiä, on mukava ajella Nallella kun tietää että apu on yhden puhelinsoiton päässä.

Kerro meistä muille, saat siitä palkan!

Jos olet tyytyväinen tuotteisiimme, kerro siitä ihmeessä myös ystävälle. Kun ystäväsi ostaa tuotteen meiltä ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa keneltä kuuli JURO sähköajoneuvoista, maksamme suosittelijalle siitä korvauksen.

Nallen akut ovat turvallisiset

Käytämme turvallisia, pitkäaikaisia ja laadukkaita akkuja, jotka ovat tuttuja mm. Sairaaloista ja vastaavista paikoista, joissa akuilta vaaditaan luotettavuutta. 

PLUS mallissa tupla-akut jotka mahdollistavat jopa 100 km toimintamatkan.

Lisäksi meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisista sähköasennuksista, joten jos haluat lisätä Nalleen esim. irrotettavat akut, yli 200km toimintamatkan tai jotain muuta sinulle tärkeää, se mitä luultavammin onnistuu joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille toiveistasi.

Ei ärsyttävää höpöhöpö-asiakaspalvelua

Meillä et joudu odottamaan asiakaspalvelijaa ja taas uutta asiakaspalvelijaa, joka ei kuitenkaan voi päättää asioista. Meillä hommat hoidetaan toisin ja käytössänne on suora puhelinnumero yrittäjälle, soittaa voi aina kun siltä tuntuu. Apu ja neuvonta on siis vain yhden puhelinsoiton päässä.

Lukitse Nalle meidän lisälukollamme

Meiltä voit hankkia skootteriin suunnitellun lisälukon, joka ei vie juurikaan tilaa, on kestävä ja helppokäyttöinen. Joka JURO-ajoneuvossa on tietysti jo vakiona varkaudenestolukot ja joissakin jopa varashälytin. Jos kuitenkin haluat hyvän lisälukon, niin meiltä niitä löytyy.

Jälleenmyyntiarvo

Älä arvaile vaan kysy! Meiltä saat hinta-arvion käytetylle JURO-tuotteellesi nopeasti ja mahdollisuuksien mukaan voimme myös ostaa sen takaisin.

TEKNISET TIEDOT

Takuu (kk)25
Istumapaikkoja1
Toimintamatka (km)
-Vakio malli
-PLUS

noin 50
noin 100
Moottorin teho (W) 1000
Huippunopeus (km/h) 25
Mäennousukyky (asteina) 25
Jarrutusmatka (m) 3
Pituus (cm) 162
Leveys (cm) 69
Korkeus (cm) 130
Kääntösäde (m) 2,2
Latausaika (h) n. 4-8
Pyörien koko (mm) 300
Suuri akkukapasiteetti jo vakiona Kyllä
Peruutusvaihde Kyllä
Tehokkaat LED-Valot Kyllä
Tasauspyörästö Kyllä
Täysjousitettu Kyllä
hiiliharjaton huoltovapaa moottori Kyllä
Huoltovapaat geeliakut Kyllä
Istuimen kallistus, syvyyssäätö sekä nostettavat käsinojat Kyllä
Virtalukko rattilukolla Kyllä
Lukittavat takalaatikko sekä säilytystila penkin alla Kyllä
USB- latauspistoke puhelimelle Kyllä
Tehokas levyjarru Kyllä
Sivupeilit Kyllä
Vetävät pyörät Takaveto
Uudistettu malli Kyllä
PLUS mallissa
-Automaattisetjarrut
JURO Huoleton palvelu koko takuuajan
-Tupla-akusto
Kyllä

Haluatko ostaa Nallen helposti osamaksulla?

Se onnistuu kyllä! Käytössäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva. Maksat vain ennalta sovittua kuukausittaista maksua sovitun ajan ja Nalle ajoneuvo on täysin sinun omasi. Helppoa ja kätevää.

miksi ostaisit ajoneuvon meiltä?

 • Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset tuotteet


 • Täysin suomalainen yritys, jonka toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse – apu ja neuvo ovat vain puhelinsoiton päässä ja soittaa voit vaikka yöllä.


 • Varmatoimiset tuotteet, Suomen erilaiset vuodenajat huomioon ottaen. Ennen myynnin alkua testasimme tuotteita jopa 2 vuotta, jotta voimme olla varmoja tuotteiden laadusta!


 • Arvostettu brändi, jonka arvo säilyy
 •  

Voit tarjota vaihdossa omaa ajoneuvoasi autosta skootteriin


 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat johtuen siitä, että olemme ulkoistaneet mahdollisimman vähän toimintaamme. 

 • Päävarastomme sijaitsee Hämeessä lähellä monia suuria kaupunkeja, tulemme asiakkaitten luo, jolloin tuotteita on helppo testata. Näin säästämme kalliissa vuokrissa. Toki meille voi tulla myös käymään, varastomme yhteydessä sijaitsee myös myymälämme.
 • 

Tuotteet lähes huoltovapaita ja tarvittaessa huoltaa voi lähes tulkoon missä vain Suomen kaupungissa.
 • 

Emme ole ulkoistaneet edes logistiikkaamme, toimitamme tuotteet itse ja ajovalmiina. Samalla opastamme asiakasta tuotteen käytössä.
 • 

Voit maksaa myös pienissä erissä osamaksulla

 • 
Osa tuotteista uniikkeja, joita ei muualta saa
 • 

Yllätämme asiakkaan aina yllätyslahjalla

Jos heräsi kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 050 441 3764 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@juro.fi

Voit myös tulla koeajamaan tuotteitamme myymäläämme osoitteeseen xxx
Soita 000 000 0000