fbpx

Myynti-, toimitus- ja palautusehdot

SVEA

Lue SVEA maksuehdot täältä.

JOUSTAVA OSAMAKSU

JUROn osamaksun edellytyksenä on puhtaat luottotiedot. Yleensä käsirahaa ei tarvita ollenkaan. Maksuaika on itse valittavissa joustavista vaihtoehdoista. Saat luottopäätöksen heti. Voit halutessasi maksaa kaikki maksuerät pois kerralla. Toki voit ostaa tuotteemme myös ilman osamaksua.

TOIMITUSEHDOT

Toimituskulut ovat 129 € senioriskoottereille (JURO,Nalle 1300,Nalle1500), 390 € automalliselle sähköajoneuvolle (iX500,iXR5.0)(sisältää rekisteröinnin ja luovutushuollon), 99 € (Mollo), 55 € (LooQ), 35 € lisävarusteille erikseen tilattuna. Tuotteet toimitetaan asiakkaan kotiovelle valmiina ajoon ja opastamme käytössä. Soitamme hyvissä ajoin tuotteen toimituksesta ja sovimme asiakkaalle sopivan toimitusajan.

Tarkistamme tuotteen kunnon asiakkaan kanssa heti, jos huomaatte tuotteessa vaurioita tai virheitä ilmoittakaa tästä välittömästi kuljettajalle sekä asiakaspalveluumme. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjänä. Voimme hyvittää vain kuljetusvauriot, joista on ilmoitettu välittömästi kuljettajalle. Pienet erikseen ostetut lisävarusteet voimme toimittaa myös Postilla kotiovelle. Koska toimitamme ja pakkaamme tuotteemme itse voimme varmistaa asiakkaalle mahdollisimman joustavat toimitustavat sekä käytön opastukset, meillä on aina aikaa asiakkaillemme.

PERUUTUS- JA PALAUTUSEHDOT

Seuraavat ehdot koskevat vain Juro sähköajoneuvot Oy:n etämyynnistä tilattuja tuotteita. Kuluttajansuojalaki velvoittaa tarjoamaan palautusoikeuden vain etämyynnistä, suoramyynnistä tai kotiesittelyistä ostettuihin tuotteisiin.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa ehjä ja käyttämätön tuote. Ilmoitus tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Saat avata toimituspakkauksen ja testata hallintalaitteita. Voit myös ajaa lyhyen testikierroksen kuivalla ja puhtaalla tiellä. Palautusoikeus koskee vain ehjää ja puhdasta, käytännössä käyttämätöntä tuotetta. Palauttaessa tuote on pakattava takaisin alkuperäispakkaukseen, Tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.

Kuluttajansuojalain mukainen kaupan purkuraha on Juro sähköajoneuvot Oy:llä kymmenen prosenttia tilauksen loppusummasta, jos tuote ei ole vielä ehtinyt lähteä varastolta (Kuluttajansuojalain 5. luku, 28 pykälä). Jos tuote on peruutushetkellä jo ehtinyt lähteä varastolta, veloitetaan purkurahan lisäksi kuluttajansuojalain mukaisena palautuskustannuksena toimituskulujen osuus (Kuluttajansuojalain 6. luku, 17 pykälä) Asiakkaalla on tällöin oikeus vaatia lähetyksen seurantatietoja. Asiakkaalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa palautuksen syytä. Voit ilmoittaa palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla numeroon 0504413764.

TILAUKSEN TEKEMINEN

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme, 0504413764 (pvm/mpm) tai katso nettisivuiltamme www.juro.fi. Voit tehdä tilauksen soittamalla asiakaspalveluumme 0504413764 (pvm/mpm), myymälästämme Lepistönkau 6, 30100 Forssa, Suomi tai nettisivujemme kautta www.juro.fi. Vahvistamme tilauksesi tämän jälkeen vielä puhelimitse ja sen jälkeen saapuvalla tilausvahvistuksella ennen kuin lähetämme tuotteet.

Soita 000 000 0000